- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gondolod a jó isten okosabb ebben a témakörben mint az MWC illetékes zsűrije? Neki minek mobil vagy fényképező? Még jó, hogy nem hallgatsz rá. Az MWC zsűrije viszont éppoly kütyü mániás mint én vagy te. Ellenben veled lehet nekik picikét több összehasonlításai alapjuk van. 20 millió a mai világban? Pár éve egy telefont még évekig nyúztam, most azt veszem észre, hogy egy év és újat akarok. Jól működik marketing gépezet. Elhiszem, hogy kell nekem a nagyobb felbontás vagy akár a jobb kamera. Ilyen ez a rendszer. 20 milla? Simán meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az 5 megapixeles fotók esetén is háromszoros valódi zoommal kecsegtető Nokia PureView 808 nyerte a Mobile World Congress legjobb újdonságának járó díjat.
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest