Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
Remus389 #510 üzenetére
Már végre a 30k-s kompaktokra szelídült a topik, te pedig megint belinkeled ezt az őrült tesztet. Nem tudom ki készítette, de még viccnek is rossz az egész, nekem van dslr-em és van n8-am, nem egy dimenzió a kettő.
Szóval egy belépő kompaktnál jobb a képminősége, talán még egy 60-70k-sal is felveszi a versenyt. Abba azért bele kellene gondolni, hogy kinek lenne elsődleges fényképező eszköz egy telefon? Nyilván egy hobbifotósnak, vagy igényesebb embernek nem, aki meg 40k-s kompaktot vesz, nyilván azért mert nincs 130k-s gépre pénze. Bezzeg egy telefonra lenne ugye.
Azért jó a telefonban fényképező, mert évente néhány helyzetben, amikor nincs az embernél rendes fényképező még mindig kéznél van. Csak erre meg nem éri meg ennyiért megvenni ezt a készüléket. Én mondjuk 60-80k-nál többet nem adnék telefonért (N8-at anno 70-ért vettem alig használtan).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest