- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #143 üzenetére
Bezzeg Elop meg a VIP-tagok zsebében már rég ott van, úgy hogy nem is fizettek érte. És élveszkednek még pár hónapot, ahelyett, hogy árúba bocsátanák. Komolyan simán felhalmozhattak volna pár százezret belőle és árulhatnák függetlenül a GSM boltokon keresztül meg ahányféle módja létezik. Elhúzták a mézesmadzagot a szemünk előtt és most szivatnak, a példányszámmal meg az árral. Legyen drága a WP rendszerrel. Az úgy is menő sokak szerint. A Symbian meg nem ér semmit sem, sőt gáz. Na azzal adják ide olcsón és kiegyeztünk.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #126 üzenetére
Akkor viszont igaz az összeesküvés-elmélet a Nokia szándékos lejáratására a Microsoft részéről.
http://ecoline.hu/hirek/2012/3/4/Lassan_bovli_lesz_a_Nokia_QNQSKP#rss
Ugyanaz készül, mint az N9 esetében. Lépnek, de aztán gyorsan ellehetetlenítik. És ezzel megbízhatatlannak adják el magukat. Mindegy ez már nagyon OFF. Ez is egy gazdasági támadás egy európai vállalat ellen(ami az utolsó ezen a területen), úgy mint az unió gazdasága ellen is. Vannak összefüggések.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #112 üzenetére
Mondjuk objektíven nézve a wp7 és ios szellemisége hasonló, az androidnál pedig nem szűnne meg a buherálás, testreszabás lehetősége. Én ha most váltanék Symbianról mind a 3 rendszer érdekelne. A negyedik Bada viszont biztos nem.
ha nálad az ios meg a droid kiesik, akkor nem is kell szerintem agyalni, tényleg wp7 marad. -
válasz
Quasi_modo #90 üzenetére
apolloval ígérik és szerintem várható is lesz...S szerintem az apollóval jön megint egy rakás feature mint pl a mangoval is jött...
Dyra: ezt elemezgesd
. Finnország 2012. hetedik hét (most asszem a 9-ik jön). Ha a tendenciák folytatódtak akkor már 20% alatt ott a symbian és 5% felett a wp7 ...
Sőt még az első két vonal is csökkent
ios és dorid
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #90 üzenetére
A WP7-ben olyan korlátok vannak, amik ha jól tudom, nálad kizáró tényezők, vagyis korábban biztos így volt. pl a minimális testreszabási lehetőségek, a bt filetransfer hiánya, a mass storage mód hiánya, stb. És ezek nem is fognak változni a jövőben. Hogy jöhet mégis számításba?
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Quasi_modo #67 üzenetére
Azt ők is tudják, hogy aki ezt meg fogja venni, az a kamera miatt teszi majd, és abszolút nem a rendszer miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged