- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
xeon forever #81 üzenetére
Nem, nem jó analógia.
Egyrészt felénk a szennyest semmiképp sem teregetjük, csak a mosott ruhát...
Másrészt minimum a szekrénybe kéne nyúlni ehhez, a jelek szerint a neten keresztül nem érhető el az IME, ha jól értettem.
Harmadrészt bőven van alsógatyám, ha elviszik, egyel kevesebb.
Negyedrészt, ha valakinek mégis a műsoros alsógatyám kell, egészségére, ha szépen kéri odaadom...
Ötödrészt a szemetem is kirakom az utcára minden héten, abból több infó nyerhető ki, mint az alsógatyámból. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
xeon forever #71 üzenetére
Egy gépen célzottan igen, de mi az a program ami nem akad össze száz másikkal, ha futtatni akarják észrevétlenül? Gondolom a lényege az lenne, hogy a júzer ne vegye észre a dolgot. Mert ha igen, akkor ugye kihúzom a konnektorból oszt' hekkerkedjenek nyugodtan....
Az lenne a kérdés, hogy lehet-e írni olyan programot, ami mindegyik gépen észrevétlenül működik? Másként fogalmazva az operációs rendszer hogyan befolyásolható az IME felől?
Nekem laikusként annyira nincs elképzelésem a konkrétumokról, hogy mindent elhiszek mint anno sokan a "semleges áramot." -
válasz
xeon forever #62 üzenetére
Az utolsó mondatoddal nagyot ütött ez a komment, hangosan felröhögtem .
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest