Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Én nemrég kezdtem el méregetni itthon és kiderült hogy kiütéssel a számítógép a legnagyobb fogyasztó itthon igaz nálam az helyettesíti a tvt, rádiót, dvd-lejátszót is, de így is durva mennyi áramot megzabál egy hónapban, le is lesz cserélve egy laptopra nemsokára.
A hűtők és a bojler követik, de ez utóbbi éjszakai áramról megy, így nem kerül olyan sokba.
Elektromos sütő nem olyan vészes, mert arányaiban nagyon keveset megy, hiába brutális a fogyasztása. Mikrosütő se olyan nagy fogyasztó, egy ezres sincs havonta.
Nálunk ami durva volt, az a mosogatóhoz berakott kisbojler, ami közel kétezer forintnyi áramot megeszik egy hónapban, pedig csak a mosogatásra való vizet melegíti.
-
Khaal
őstag
Sajnos, pedig már hirtelen megörültem, hogy a csúcs phenom is leköltözött a 95W-osak közé, csak én maradtam le a hírről. Mondjuk a teszt alapján nem sokat számít hogy 95W vagy 125W mert a 925-ös se fogyasztott számottevően kevesebbet, csak a 7-Zipes terhelésnél jött ki nagyobb különbség (de az is max 20W).
-
Khaal
őstag
A Phenomos TDP-ket szerintem elírtátok, a 965-ös 140W-tal kezdett és a C3-as steppingel 125W-s lett. A 945 ami 125-ből lett 95-ös.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest