- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Nekem 8500-asom van, és még csak meg se húzom, mert semmi nem lassú vele, és - amatőrként - van egy olyan érzésem, hogy ha többet használnék profi programokat, akkor sem lenne elviselhetetlenül lassú.
Ez attól függ, hogy kinek mi az elviselhető még3ds-ben azért eléggé erős a különbség a 2 és a 4 mag között. Jelenleg egy e8400-ast és egy phenom II X4 965-öt illetve egy Athlon II X4-et használok erre a célra, de még a kis olcsó x4es is elveri renderben a c2d-t
Integra: hát igen, azt a sok hangyát mozgatni, és mindegyiknél számításokat végezni, az kemény
-
Eddie141
senior tag
Egyetértek
Nekem a 965-ösöm alapfeszen 3,8-at megy, egy kis feszemeléssel meg 3917-et
Nagyon elégedett vagyok vele, és szerintem best buy az árkategóriájában. Én egy 790FXT lappal hajtom, és c2-es, de durva nagyon, mind teljesítményben, mind az ár alacsonyságában
Am én decemberben vettem teljesen újonnan itt ph-n az egyik bazárostól 35ért -
Eddie141
senior tag
Szerintem a q9-es széria igen csekély rétege hasonlítható az i5/Phenom II-höz, mert erősen lemaradnak azért komolyabb felhasználási körben (ha nem játékokról beszélünk, hiszen oda már nem is a procei ami az ütőkártya
Ha egy limitet elértünk teljesítményben a prociknál játékok terén, akkor onnan se fel, se le, és nem oszt nem szoroz az ótajelbeli és erőbeli különbség )
.tnm: Arra énis kiváncsi lettem volna
fricz19: Szerintem nem teljesített rosszul
És az AMD-k sosem a tuningról voltak híresek. Elég jól szerepelt szerintem.
-
Eddie141
senior tag
Ezaz! Különösen ajánlott a procim
Amúgy egyetértek vele, mert lehet, hogy az i5 750 csak egy picit drágább, és jobban teljesít, de az alaplapjai közel 15-20ezerrel (kategóriától függően akár még ennél is többel) drágábban kaphatóak, és igy nem térül meg, max fogyasztásban
Összeségben nagyon elégedett vagyok a 965-ösömmel! Ajánlom én is mindenkinek!fLeSs: előreláthatólag az 50k-s kategóriába fognak érkezni igen +/- 5e ft
Igen nagyot fog megint alakítani az amd, és kap megint egy Különösen ajánlott plecsnit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Autós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged