Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc88
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Megnézem , hogy az i7-920hoz hol lesz ez a proci , ami azt jelenti , hogy ez az i7 már kint van több mint 2 éves , 4 magos és 8 szálon tud melózni , de ettől függetlenül kíváncsi vagyok rá , mert érdekel , hogy mit megy .
dízelracer : alapórajelen van csak "leggyengébb" Extremen kívűl ugyan az szinte m1ik ...

i7-920 v 930-at érdemes venni , és feltolni mondjuk 3.6-ra ... alapórajelen észrevettem a változást a windows betöltésekor ... a PH 2 955 -höz képest , és az ment alapon 3.2-ön ...
Mi lesz , ha veszek rá 1 hűtőt , és veretem neki a 3.6-3.8-at

-
Joshi
titán
válasz
Oliverda
üzenetére
"Az AMD jelenlegi csúcsprocesszora 12 magos és 2,3GHz-en üzemel. Opteron 6176-nak hívják. A herélt i5-öt úgy eszi meg reggelire mint a huzat. Igaz nem is egy kategória a két cucc."
Én csak csendben mulatok itt magamban a sok magasröptű "okosságon".

Azért ez a hozzászólás is magasröptűre sikeredett nem?

-
dízelracer
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Asztali gépekről folyik a "vita" ne keverj ide mást. Lehet itt ár/érték aránnyal meg elavulással dobálózni de azon a tényen ez semmit sem változtat, hogy a jelenleg elérhető legerősebb ASZTALI !!! AMD csúnyán kikap leggyengébb Core i7 től. Ez nem az én elvakult álláspontom hanem az igazság. Ami néha fáj.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi