Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
Mercutio_ #22 üzenetére
Olcsó alacsony fogyasztású házi servernek ott vannak a brazossal szerelt lapok, 19W össz fogyasztással.
Hááát...
Ha HTPC-nek kell még oda sem biztos hogy Brazost raknék. Jó persze az alacsony fogyasztás de azért annyira nem életbevágó talán cserébe viszont a Brazos videógyorsítása nagyobb képernyőn már nem biztos hogy maradéktalanul kielégítő, akkor inkább valami normálisabb alsókategóriás AMD-t.
Szerverbe meg biztosan nem azt vennék, prociban könnyen lehet kevés (főleg ha virtualizáció is felmerül), a GPU teljesítménye oda meg teljesen irreleváns. Mikroszervernek viszont az új generáció cerkák kiválóak.
-
djgeg
őstag
válasz
Mercutio_ #22 üzenetére
Nem azt mondtam xD Ettől függetlenül mert az alsó szegmensbe kihozza a legyengébb prociját.... Ebbe nem fog belebukni xD Nem erre épített. nem i7 helyet egy egymagos celeron-t hoz ki xD Akkor meg? Tizen x termékéből kijön egy egymagos. Woaaa
VÉGE AZ INTELNEK kampecBrazos lapokkal nekem annyi gondom volt (néztem), hogy kellet file szervernek... 2-4 sataval cseszhetem. Igaz volt Jetway es ... 50-60 ért... ja Persze. Olyan raid vezérlőt venni meg nagyon nem volt "kedvem" ami wmvare támogatott
Nem kellet picinek lennie szóval, nem para egy normális házban egy ATX lappal egy i3 mas.
Olcsóbban kijöttem így mint a célnak megfelelő integrált CPU-s Mini ITX es lappal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged