- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
Mercutio_ #22 üzenetére
Nem azt mondtam xD Ettől függetlenül mert az alsó szegmensbe kihozza a legyengébb prociját.... Ebbe nem fog belebukni xD Nem erre épített. nem i7 helyet egy egymagos celeron-t hoz ki xD Akkor meg? Tizen x termékéből kijön egy egymagos. Woaaa
VÉGE AZ INTELNEK kampecBrazos lapokkal nekem annyi gondom volt (néztem), hogy kellet file szervernek... 2-4 sataval cseszhetem. Igaz volt Jetway es ... 50-60 ért... ja Persze. Olyan raid vezérlőt venni meg nagyon nem volt "kedvem" ami wmvare támogatott
Nem kellet picinek lennie szóval, nem para egy normális házban egy ATX lappal egy i3 mas.
Olcsóbban kijöttem így mint a célnak megfelelő integrált CPU-s Mini ITX es lappal. -
djgeg
őstag
ui..: Azért hozzáteszem, hogy ép ész ember inkább befektet egy i3 T-és prociba otthoni szervernek. Itthon most ilyen ketyeg 3 gépet virtualizálva, Pöröghet az maxon is ha csak 35 W fogyaszt.
-
djgeg
őstag
+1 Otthoni szerverbe tökéletes, ahova persze nem kell sok számítási kapacitás Egy olcsó File, vagy torrent szerverbe tökéletes ha olcsóért adják
Egyébként Netezésre is jó... Légy szíves ne egy Multi milliárdos piacvezető cégnek mondjátok meg itt fórumon, hogy milyen hülyék... Csak tudják mit csinálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest