- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem majmoztam le senkit : a szajkó egy madár - azt, írtam valóban.
És azt is írtam, hogy ....
" De újra leírom, nem fikázom az SSD-ket:
Az SSD nagy találmány, mérföldkő... Majd talán, további fejlesztések után, maradéktalanul képes lesz kiváltani (kompromisszumok nélkül) a HDD-t......"..."Jó az SSD, de sokkal jobb is lehetne (lesz is?)...." Ezt is írtam.
Tartom is a véleményem.
Tudod, mindig azzal van probléma, amiről meg se nyikkan a demo, a hivatalos ajánló, a leírás, a gépkönyv.
De ez nem új dolog, így van ez majd mindennel.
Bízom benne, hogy belátható időn belül, nagyságrendileg fog fejlődni az SSD technológia.
Majd akkor leváltja gyakorlatilag a HDD-k tömegét. -
mcs
veterán
Amíg nincs ssd-je az embernek, nem tudja, hogy hozzá képest a lemezes vinyó rendszermeghajtónak mennyire katasztrófális. Utóbbival a sebesség kis túlzással egy tizenezres droid telefonnal vetekszik. Majdhogynem fél napot kell várni egy tartalmasabb windows update feltelepítésére is.
Alig várom már, hogy az ssd annyira biztonságos szintre fejlődjön, hogy meg lehessen szabadulni a lemezes vinyóktól. -
törölt tag
Az általánosítások mindig sántítanak (a marketing erősen torzítja a reál értéket.)...
Kb. 12 év szerviztapasztalattal a hátam mögött mondom ezt..
Már 4 db SSD-t "fogyasztottam el", különböző márkájúakat, különböző árcédulákkal..
Nem szeplőtlen a történet.
Nincs SSD a gépemben egy ideje (bár most is van SSD-m), és nem is tervezek...
A marketing szöveget levonva, még ma sem tökéletesek (élettartam, vezérlő kapitulálás, adatvesztés) és a HDD-hez képest drágák.
Ne zavarjon senkit, hogy erről nem sokat írnak - nem illik a marketing profilba.
Szerintem, a fejlesztési irány is hibás az SSD gyártóknál a konzum SSD-kre nézve ; van más irány is, de az megfizethetetlen halandó számára.Vannak vitathatatlan előnyei egy SSD-nek, de bőven van még hova fejlődnie. És nem a sebességére gondolok elsősorban.
(Olyan ez, mint az autók fogyasztása - az enyém élből 1 L-rel kevesebbet fogyaszt mint a tied, bármennyit is mondtál...)Nem fitymálom az SSD-t, tényleg mérföldkő. De nem kötelező hardware elem. (Majd, ha sokkal jobb, biztonságosabb, olcsóbb lesz..)
-
-
Mikeee89
senior tag
Hibás a régi alaplapom, néha kifagyogat meg kékhalálozik, mivel egyszer szállítás közben elgörbült vagy 10 láb a procifoglalatban. Szervizben elvileg kiegyenesítették a lábakat, de hát már nem tökéletes. Általában üresjáratban fagyott meg és néha volt kékhalál is. Azért kellett deszkát cserélni és akkor már váltottam platformot is.
Más: Kérdezték már, és igaz hogy, a proci, alaplap, videokártya új, 130e Ft körül volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest