Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikeee89
senior tag
Ha kisebb lépésekben is, de lett SSD is, egy Crucial 525 GB-os. Meg már 16 GB ram van a gépben
-
Mikeee89
senior tag
Hibás a régi alaplapom, néha kifagyogat meg kékhalálozik, mivel egyszer szállítás közben elgörbült vagy 10 láb a procifoglalatban. Szervizben elvileg kiegyenesítették a lábakat, de hát már nem tökéletes. Általában üresjáratban fagyott meg és néha volt kékhalál is. Azért kellett deszkát cserélni és akkor már váltottam platformot is.
Más: Kérdezték már, és igaz hogy, a proci, alaplap, videokártya új, 130e Ft körül volt.
-
Mikeee89
senior tag
válasz
Dilikutya #161 üzenetére
Sokan szerintem ehhez hasonló gépeket építenek. Nincs mindenkinek pénze fél milliós szörnyekre. Arra már minimum jó volt a cikk, hogy kaptam ötleteket a továbbfejlesztésre, rámutattak a gép gyengébb pontjaira, stb. A full hd felbontást már végigtesztelte a PH! így ugyan meg tudtam volna oldani, maradtam a sima HD felbontásnál, ami nekem amúgy is a fő monitorom felbontása. Nem vagyok mindentudó, és lehet van kivetnivaló a gépben és a cikkben, de arra jó, hogy egy kicsit átbeszélgessük a témát. Az pedig megvolt.
-
Mikeee89
senior tag
A Ryzen elég ütősnek néz ki, de addig már nem bírtam várni
Remélem az AMD is visszatér az élvonalba és lesz árverseny. Mert az Intel egyeduralma már eléggé felemelte az árakat.
-
Mikeee89
senior tag
Rise of the Tomb Raider-rel terhelve (kb 2x very high, 2x high, egy low benchmark) nem ment 60 fok felé a cpu és 2000 rpm volt a max fordulata a hűtőnek. Ami inkább hangosabb volt, az RX 470, de az is kb 70 fokig ment fel csak.
-
Mikeee89
senior tag
60 fok felé nem ment nagyon a proci terhelésen, ha jó hűtő nincs is rajta, azért a paszta (artic mx4) segít rajta.
-
Mikeee89
senior tag
-
Mikeee89
senior tag
Majd idővel a cpu hűtő is le lesz cserélve meg talán a ház is. Igen a gyári hűtő van a procin.
-
Mikeee89
senior tag
Itt a teszt: https://m.prohardver.hu/teszt/mire_eleg_400_watt/kulso.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged