- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
válasz
Parallaxis #80 üzenetére
Ennek elég fake szaga van
-
B1T3
addikt
válasz
Parallaxis #96 üzenetére
Nem. Zsigerből, körmöd szakadtáig minden Phone 6 Plus hajlítós videót cáfoltál, miközben egyértelmű volt, hogy az alany tényleg az. Míg most láttál egy Note 4 címmel feltett videót, ami nemhogy nem Note 4, de még csak nem is egy normális Note 3, és gondolkodás nélkül képes voltál ide belinkelni.
Csupán erre vonatkozott a megjegyzésem. -
ctvagyok
őstag
válasz
Parallaxis #96 üzenetére
Egy videjó egy Note 3-ról, amitől a Note 4 minőségét bizonyítja. Ebben semmi márkafanság nincs. Tudom logika.
Szerintem a Note 4-et is meglehet majd hajlítani, sőt mindent meglehet ha elég erős vagy. Ez a videó is ezt bizonyítja. Hogy nem kapcsolták be, attól nekem kevésbé hiteles az illető. -
B1T3
addikt
válasz
Parallaxis #80 üzenetére
A kb. 100 iPhone mellett kardoskodó hozzászólásod után mennyire vegyük komolyan az objektivitásodat, ha ezt a videót „a Note 4 kevésbé bírja” címszóval képes voltál ide belinkelni?
Komolyan nem sértésként mondom, de ez annyira egyértelműen fake videó (vagy még ha nem is az, akkor sem Note 4-et ábrázolja, de egyébként az, mert tudjuk, hogy a Note 3 ettől azért sokkal jobban bírja a gyűrődést), hogy szerintem még 144p-ben nézve is feltűnik.
-
exelsior1
senior tag
válasz
Parallaxis #80 üzenetére
Lol. Egyrészt fake, másrészt úgy néz ki mint egy Note 3.Amúgy eléggé dummy-nak tűnik. (és tuti milliókat keres majd az alak egy ilyen hazug videóval)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest