- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctvagyok
őstag
válasz
Parallaxis #96 üzenetére
Egy videjó egy Note 3-ról, amitől a Note 4 minőségét bizonyítja. Ebben semmi márkafanság nincs. Tudom logika.
Szerintem a Note 4-et is meglehet majd hajlítani, sőt mindent meglehet ha elég erős vagy. Ez a videó is ezt bizonyítja. Hogy nem kapcsolták be, attól nekem kevésbé hiteles az illető. -
ctvagyok
őstag
Én munkakörömből kifolyólag látom, hogy egyformán, jó minőségű terméket gyártai nem lehet. Mindíg lesznek hibás darabok. Az, hogy valami megfelel a minőségellenőrzésen nem azt jelenti, hogy hibátlan. Sajnos nem lehet minden egyes darabot külön ellenőrizni. A másik, hogy a nem feltűnő problémákat nehéz felfedezni gyártás során. Legalábbis simán elhiszem, hogy a Samsungluk, vagy az Almahajlás nem tűnt fel senkinek. Ezt a gyártók, összeszerelők védelmében mondom.
Ami meg hibás darab, azt cserélnie kell a gyártónak. Nálunk ez alapvető. Még akkor is cserélünk, ha a vevő a hülye, és nincs igaza. Persze mi nem 300k pénzbe kerülő műszaki cikkeket gyártunk.Durva konteós party lett megint, csak vigyázzatok az idegen alakváltó gyíkemberrekkel fiúk, mert lehet ők pénzelik a mobilarenát
Az Apple meg Samsung szó nélkül cserélje a hibás készülékeket. Ez a minimum az ekkora multiktól!!!
-
ctvagyok
őstag
Na jöhetnek a konteósok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Baldur's Gate 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest