- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
-
ViZion
félisten
...ó.
Igen, ezek a csomagkezelő programok. Ott van az appok között. Amúgy ezt szeretem: nem mappákból nyíló almappák linkjei közül kell kibuzgányolni a program indító ikonját.
Odamész 'oszt ott vanAmúgy régen kaland volt tényleg - most viszont olyan progik vannak, amikkel tényleg vicc a telepítés/eltávolítás.
fkosa: terminál jó is, kell is -indítóban tartom én is. Ubuntu alapú disztrónál minden van neten, kis túlzással azt lehetne mondani, ha egy progi saját, launchpad vagy wiki oldalán nincs *.deb, akkor azt ki lehet hagyni
.rpm már ritkább, de szinte minden van.
Amit kerestem, ha nincs akkor ált. nem fejlesztik már, és nem működik új kernelekkel.A Linpus-nál említettem, h a desktop kell, ott van QuickOS, de azt így nem lehet kipróbálni, így kimarad.
gabe_: ...pendrive vagy CD nincs?
...amivel kipróbálnád, a leírtak szerint
DeFranco: Ubuntu topik, Lubuntuval is ott kérdezz, illetve az ubuntu.hu fórumon regelj, kérdezz. A helyi topik lakói segítenek biztosan, hcl és Kendek ott élnek
alacsonyabb felhasználói tábor természetesen kevesebb találatot is jelent gugliban, érdemes angolul keresni. -
"Parancssorból drivert kicsomagolni majd ugyanitt felerőltetni pláne atinál... mennyei érzés egy mezei usernak..."
Ha ATI drivert parancssorból raksz fel, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, kb mint a klasszikus viccben:
- Képzeld, kipróbáltam a WC kefét!
- És milyen?
- Hát, a papír jobb volt... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mai disztrók már alapból fel tudják tenni az AMD Catalyst-jét kompletten (Ati már rég nincs
) telepítéskor, vagy később te is felteheted csomagkezelőből egyéb disztrókon, de abszolút nem bonyolult terminálból sem, mondjuk ez a megoldás szerencsére elég ritkán kell.
fkosa: mi csak kapirgáltuk a szemétdombot, heti 1 órában volt pár félévig progi, jóformán semmi értelme ilyen kivitelben, többnyire nem is tanultunk semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest