- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
"szerintem nem csak azok használnak linuxot ( vagy használhatnak ) akiknek kevés pénzük van"
Én sem erre gondoltam. Én azért váltottam linuxra, mert vettem egy netbookot 3éve, ezzel gyakorlatilag leálltam a nagygépről, a játékok sem vonzanak már. Viszont az xp idegesítően lassú volt a régi netbookomon, pedig eredeti elöre telepített volt, viszont azon a win7 meg sem moccanna.
Majd megvettem az e125-öst op-rendszer nélkül. A tört windows nem vonz, mert nem bízom a törések makulátlanságában. Kipróbáltam rajta 30 napig a win7-et is, viszont az ingyen ubuntu tudja azt, amire én ezt a gépet használom:
internet beleértve a youtube is, film nézés, webrádió hallgatás, táblázatkezelés, e-mail, és szerencsére a cégem készletkezelő-számlázó programja fut wine alatt.
Én sem azért használom mert nem telik windowsra, hanem mert ha van más működő alternatíva, akkor nem adom ki rá azt a 26-30 ezret.
Amikor a Lenovo-t vettem, nézegettem a sony netbookját is ugyanezzel a belsővel, de a win7 miatt 25ezerrel volt drágább, viszont annyiért lehetett kapni OEM wint is, és akkor már inkább én telepítettem volna és nem kell féltenem a backup partíciót sem.Egy bajom van a linux-al. A PH!TV nem tudom nézni, nem működik a silverlight plugin. De túlélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 7
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest