Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
nem fanatizmus kell, hanem óvatosság. motoros ember mondta egyszer: itt nálunk csak úgy éled túl motorral, ha maximálisan defenzíven vezetsz. ez kb ugyanilyen. ha őszinték vagyunk a júzerek kicsit könnyelműen állnak hozzá, mert látványra nagyon hasonló.
még mindig azt mondom, hogy rendszeres mentés legyen (nevezzük kézi rendszervisszaállítási pontnak), meg hogy leírd pontosan mit csináltál, hogy legközelebb legalább a működőre összerakott cuccokat ne kelljen újra feltalálni. ez a két dolog még nagyon rázós rendszereknél is túl tud lendíteni a holtponton, nincs "neb@ssz hogy kezdhetem újra az egészet" élmény.
és itt most persze jöhet a cüccögés, hogy dehát ez nem átlagjúzer-mód, de ezek nekem leginkább olyanokhoz kellettek, hogy x meg y nem hétköznapi hw, meg mindenféle kusztom dolgok. saját tapasztalat is az, hogy az elején minden jó fixre jutott 5 rossz, amivel valami mást jó eséllyel elbarmoltam. könnyű endless loopba kerülni. aztán a második telepítésnél már a korábban leírtak 1/3-át kidobtam mert nem kellett. aztán a harmadik telepítésnél a maradék 1/3-át is, mert azok olyan "b megoldások" voltak, amik csak azért kellettek mert az eredetileg amúgy jól működő cuccokat előzőleg elbarmoltam valamivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest