Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Melyik asztali környezet tetszik? Ha Unity, akkor Ubuntu, ha Gnome Shell, akkor Fedora (ha már Mint kilőve), esetleg openSUSE. Ha KDE, akkor Kubuntu, Chakra, openSUSE... LXDE meg Lubuntu. Firefoxot frissíteni kell, mondjuk ez mindre igaz, most jönnek az újabb disztrókkal, sok már fél éves, vagy több...
Zorin érdekes nagyon, és elég "Windows"-os, nézd meg sztem.FF nálam átrendezte a keedvencek sorrendjét mappán belül. Az ötlet jó, de 1. nem találtam vezérelvet (gyakori, ABC, bármi), 2. a kutya se' kérte. Pár éve nem hittem, h ezt fogom mondani: de Chrome/Chromium a legjobb linuxra (persze ha FF pluginokban most is jobb, van akinek nincs alternatíva).
Ha kipróbálod és nem tetszik azzal semmi baj nincs
Jah, Fedora is 8 GB alatt van, abból ~1,5 GB Urban Terror (játék)
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest