Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bazeeeeee. ezt nem hiszem el. felment, gyönyörűen szalad, jó most mászik rá minden úgyhogy teker mint atom és merül is rendesen, de az előbb kicsit hagytam pihenni, simán vállalható volt a melegedés. a gnome felületet még szokni kell, nagyon hiányzik a wingomb és gépelek meg pár apróság, lerántottam rá az unity-t de abban meg az alsó sáv hiányzik nagyon, úgyhogy végülis marad a gnome.
arra leszek még kíváncsi hogy a vinyót hogy kapcsolja le, mert az előző vinyómnál folymat kivágta parkolóra aztán egyből vissza, úgyhogy kattogott kb 10 másodpercenként. azt úgyis cseréltem azóta nem volt fent linux kíváncsi vagyok mit szól hozzá. van valami laptop mode amit írkáltak sokszor hogy érdemes lenne bekapcsolni, de eddig nem sikerült, lehet érdemes lenne ráfeküdni.
köszi mégegyszer

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi