- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pIIrash
tag
Sajnos ennek és a fájlonként titkosításnak (lásd: Jómagam Titok program) hátránya a kényelem hiánya. Állandóan ki/be tömöríteni vagy fájlonként egyesével titkosítani. Ráadásul a kitömörített/kikódolt fájl biztonságos megsemmisítéséről is gondoskodni kell. Nem túl kényelmes módszer.
Manapság már távirányítóval irányítjuk a távirányítót is. Kíváncsi leszek, hogy mikor jelennek meg normál forgalomban az első hangvezérléses távirányítók, hogy még nyomkodni se kelljen
-
pIIrash
tag
Ezt direkt nem akartam leírni a cikkbe.
De a lényeget leírtad. Nem hozzáférhető! Ez volt a cél. Tképp nem is kellene rejteni, ha biztosítani lehetne az elérhetetlenséget.
De van ennél nagyobb baja is. Még nem kaptam választ a levelemre, de sztem itt is csak akkor fognak válaszolni, ha már kijavították. IWIW-nél is ez volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest