Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsombi915
csendes tag
Sziasztok!
Édesapám használ ilyen telefont, de rendszeresen megtelik az a szegényes 1 GB belső tárhely anélkül, hogy telepítene bármit is. Pár napja reseteltem, rootoltam is hogy link2sd-vel át tudjak pakolni dolgokat sd-re. Mikor végeztem vele, volt rajta kb 4-500 mb szabad, ennek ellenére most 56 mb-ot ír, több alkalmazás már elindulni sem hajlandó. Több alkalmazás nem lett telepítve, nem is híztak meg annyira, hogy 900 mb-ot foglaljanak. Mi lehet a gond? Válaszokat előre is köszi. -
Hangyoca
tag
Hali!
Valakinek nincsen olcsón eladó telefonja?
-
Hangyoca
tag
Kicsit betört a kijelzo. Hol tudnak megcsinalni?
-
T1k3
tag
Egy stock recovery.img-et és egy stock ROM-ot valaki közzé tudna tenni?
-
redjam
csendes tag
Szia,
segítenél a külső BT GPS beállításában?
A Bluetooth GPS app segítségével sikerült csatlakoztatni, ez az egy alkalmazás látja is a jelet ami természetesen szuper, de semmilyen más app nem (Google maps, Waze, GPS Status).
A belső GPS ki van kapcsolva, Mock GPS engedélyezve.
Köszi
Redjam -
kozgab
csendes tag
Sziasztok.
Nemrégiben én is szert tettem egy ilyen telefonra.
Gyári rendszer rajta a 49-es firmware, legújabb és a GPS nekem sem jó.
Epo, AGPS megy, de menet közben gyakran dobálja. Waze használhatatlan, ki is fagy vele a GPS, reboot után áll helyre.
Álló helyzetben tökéletes, de menet közben már nem.A finomhangolás nem jött be, semmit se javított.
ACCURACY-hoz kell esetleg nyúlni?Akinek megy elküldené nekem miket is állított be?
Kéne navira is, de így használhatatlan sajnos
Sokszor megyünk vidékre és ott kéne. Előtte Nokia 820 volt, no egy olyan szint nem lenne rossz
Utcákat dob arrébb össze meg vissza, pedig ennyire gyors azért nem vagyok
Köszönöm
Gábor -
funkygee
aktív tag
Sziasztok. Most frissült a legújabb sw-re az 5044 -em, azóta naponta azt játsza, hogy nem reagál az oldalsó gombra, nem tudom feléleszteni... Erről mi a véleményetek. Napi 1x átlagban. Csak akksi kivétel a megoldás, nem ébred fel a kijelző.
-
Fenevad6
újonc
Hello!
Elkészült. Alaplapot cseréltek benne. Jó lett. Remélem így is marad. -
Fenevad6
újonc
Ez nem valami bíztató. Pár hét múlva kiderül. Aztán eladom.
-
Fenevad6
újonc
Üdv!
Az enyém ma adta meg magát fél évesen. Két napja egyik percről a másikra behalt pár funkció, fényképező, galéria, google zene, és a leállítás és ujraindítás után csak akksi kivétel után kapcsolt be újra. Ma csináltam egy factory resetet, mert bekapcsolva nem tudtam azt sem. Most az a helyzet, hogy bekapcsolom, és az első bekapcsolás beállításoknál a Prestigio bejelentkezésnél nem jutok sehogyan tovább. -
pataig
tag
Sziasztok!
Lehet a kérdésem általános lesz, de azért felteszem..
Hogy lehet beállítani, hogy adott személyek automatikusan az egyik sim-ről hívja (kérdés nélkül), illetve szintén adottakat a másik sim-ről?? Erre kell plussz alkalmazás, vagy a készüléken belül van mód a beállításra??
Előre is köszönöm! -
djvoyager
tag
válasz
huhuhuu... #307 üzenetére
Igen, bekapcsoló és hangerő gomb egyszerre. El kell találni a ritmust, de működik.
-
mert22
csendes tag
válasz
Andoidtibi #303 üzenetére
Hold down power button and volume down button, after a sec you should get your screenie.
By default it will be saved in "*/Pictures/Screenshots" directory. -
pataig
tag
Sziasztok!
Az egyik kollégámnak van ilyen készüléke, amire telepítettem azt a 3 betűs navigációt, amit mindenki ismer, de mivel nincs hivatalosan, így tiltott a fórumokon megnevezni... szóval a gond az, hogy rendesen mutatja az utat, de hangot nem ad ki. Miért? Van rá valami megoldás? Valamit le kellene még töltenem a Play áruházból, vagy a beállításokban van valami gond? Másnál nem jelentkezett ez a gond? A Sygic nevű progi navigál hanggal együtt?
Egyébként már több készülékre telepítettem, de még nem jelentkezett ilyen gond egyiknél sem..... -
dfdfdf
őstag
Esetleg valaki tudja hogy a prestigio billentyűzet hol lelhető fel letölthető formában mert a táblámra szeretném feltenni mert megszoktam nagyon.
-
Andoidtibi
csendes tag
Sziasztok gyári szoftverbe van screenshot lehetőség ? Ha igen hogy hozom elő ?
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Sajnos az én modellem topicja (5300) halott, ezért itt kérdem, hátha valaki találkozott ilyennel. Az a gondom, hogy az akksi szint nem mindig egyenletesen csökken, van hogy 5-10 százalékot is egyszerre, aztán megáll, azt hinné az ember, hogy milyen sokáig birja, de megint hirtelen leesik párat. Ebben lithium polymer akkumlátor van, ezekkel máshogy kell bánni, kalibrálni vagy ilyenek? Eddigi okostelóim nem viselkedtek így.Segítségetek előre is köszi
-
MichaelScott
csendes tag
Kár. Nem, nincs vele gondom, csak örültem volna ha minden készülékemen a legújabb (vagy legalább a 4.4.2) fut, de akkor ez most így kimarad.
Köszi a választ! -
djvoyager
tag
válasz
MichaelScott #299 üzenetére
Android verzió nem vsz.
Van vele valami gondod? -
MichaelScott
csendes tag
Valakinek nincs infója arról, lesz-e még frissítés? Nem feltétlenül verzió...
-
Hangyoca
tag
1.0.29 re rámehet egyböl az 1.45szerintetek manuálisan?
-
Hangyoca
tag
hali!
Nálam nem akar menni az ota telepítés.
valami isms hibát ir ki.
Szerintetek felmenne a manuális telepítés? -
atosan
veterán
Sziasztok,
Vettem egy Prestigiot, igaz nem ilyet, de lehet Ti is tudtok segíteni. Az istennek sem akar csatlakozni az otthoni wifi hálózathoz, többi telefon igen. Nincs ötletetek?Előre is köszi a segítséget
-
Fenevad6
újonc
Üveg, de jó ha le van fóliázva. Jó fólián az ujjlenyomat sem marad meg annyira.
-
dfdfdf
őstag
2 hete vagyok boldog tulaja ennek a készülék ez előtt egy xperia U volt hát ég és föld verőfényes napsütésben látom a kijelzőt és a kijelzővédős hátlap isteni. Könnyen karcolódik a kijelző?
-
Fenevad6
újonc
Úgy biztos jobb. Milyen típusut vettél hozzá?
-
To_Pet
tag
válasz
Fenevad6 #285 üzenetére
Ezt én is végigzongoráztam. Feltettem a Sygic-et és azt hittem, hogy faszaság van. Autópályán elég jó, de Győrben és Budapesten is a belvárosban használhatatlan. Ekkor döntöttem a külső vevő mellett. Viszont ha neked tényleg jó (legyen úgy) akkor akinek nem jó annak hibás a telefonja? Hogy lehet, hogy valakinek jó, valakinek nem.
-
Fenevad6
újonc
Ez alapján beállítottam, és jó lett: [link]
-
Fenevad6
újonc
Igazad van nem valami pontos, még álló helyben sem mindig. Meg azt nem értem miért csak wifi-vel akar letölteni. Hol lehet azt beállítani, hogy használja a mobil netet?
-
To_Pet
tag
válasz
Fenevad6 #282 üzenetére
Szia! A GPS-t navigálásra is használtad, vagy csak tesztelted álló helyzetben? Álló helyzetben nekem is jó volt, de a belvárosban használhatatlan navigilásra. Több utcával is képes arrébb tenni, mint ahol vagyok. Én vettem egy bluetoothos GPS vevőt. Azzal teljesen rendben van.
-
Fenevad6
újonc
Hello! Hétfőn vettem egy ilyen telefont az E.D.-ben hosszas válogatás után. Wayteq 5h, Concorde 5000, 5005 és hasonló 5 colos hd kijelzős 4 magos telók közül ezt találtam legjobbnak. Az itt leírt hibákkal én nem találkoztam, legalább is idáig. Fényképező megfelel, gps működik, akksi az ezelötti telóimban sem bírta tovább. Nekem a 20140320.v1.0.45 frissítés jött az első bekapcskor amit egyből telepítettem. Sok mindenről szó esett itt, de érdekes módon a partícionálást nem említi senki, mert hiába van minden progi az sd-re pakolva a belső tárhely zavar hogy csak 1 GB, és amit telefon memóriának hív 1,7 GB-ot, az meg szinte üres. Én jobban örülnék ha nagyobb, vagy egyben lenne a telefon memória.
-
funkygee
aktív tag
Ma így jártam: 5044 gyári töltője bedug, pukkan, füstöl. Októbertől eddíg bírta. Esetleg vigyázzatok vele.
-
attszil
tag
Hali! Ott engem is de máshol jónak tűnik, egyébként nem olyan régen volt frissítés de abban még nem volt benne.
Nem tudom megvetted-e már vagy még a próba időszakban vagy, de én úgy jártam, hogy a kipróbálás után nem vettem meg egyből hanem csak regisztráltam magam és jött pár nap után egy levél amiben akciósan kínálták fel így 29,99 volt az egész! -
attszil
tag
válasz
djvoyager #276 üzenetére
Nekem is tökéletes, de csak mióta Sygic navit használom.
Akciósan vettem meg, de nem bánom, így már el lehet mondani, hogy teljes értékű a navigáció. Előtte nekem is sokszor vesztett pozíciót, a google térkép igaz, hogy ingyen van meg minden de így már nyugodtan indulok bármerre! -
djvoyager
tag
válasz
krisztianb #272 üzenetére
Szintén :-)
A MediaTek sokáig nem akarta megcsinálni az Android 4.4 támogatást, állítólag ez most nyáron változik.
Azonban az 5044-re egyelőre nincsen tervben, hogy megkapja. -
To_Pet
tag
válasz
djvoyager #271 üzenetére
Köszi, kipróbáltam. Először működött, de azóta egyáltalán nem megy. Majd holnap újra próbálkozok. Nem szeretném emiatt visszavinni. Igazából olyan mintha néha működne, néha meg nem. Valahol olvastam, hogy a 4 magosoknál törölni kell valami fájlt. De ahhoz meg root kell. Azt nem szeretném egyelőre. Rajtam kívül mindenkinek jól működik?
-
djvoyager
tag
A GPS-nek elvileg pontosan kéne működnie, ha mégse akkor ez alapján tudod finomhangolni.
-
To_Pet
tag
Hű, reggel idő hiányában nem frissítettem. Mázli!
Nektek jól működik a GPS? Nekem nem igazán. Ma Győrben voltam és kellett volna, de nagyon nem állt a helyzet magaslatán. Össze vissza dobált a térképen (google maps). Olvastam, hogy az MTK chipsetes telefonoknál sok gond van a GPS vevővel. Van rá valami működő javaslat? -
pederizs
csendes tag
Ha a nyelvet átállítom angolra, majd vissza magyarra, onnantól jó...
De csak újraindításig.
-
pederizs
csendes tag
Nekem is meghalt az SMS, és az Email is. Ez a frissítés jól megszívatott...
-
attszil
tag
Na még valami, az e-mail szolgáltatás sajnos leállt, üzenet is megérkezett!!!
Frissíteni frissít, levelet küldeni is lehet, de üzenet megnyitáskor jön a kis ablak!
-
attszil
tag
Sziasztok! Nekem jött frissítés, le is futott szépen megcsinálta. Build 20140502.v1.0.46
Azóta viszont azt írja az sms szolgáltatás leállt!
A hangouts átveszi persze de azért furcsa.
Az előző Prestigio telefonomon (4500) egy friisítés után lett az sms progi nyelve félig meddig Lengyel ha jól emlékszem.
Valakinek valami tapasztalat? -
T1k3
tag
válasz
huhuhuu... #257 üzenetére
Néztem én is de mindig szkeptikus vagyok ha nem modaco-n találok valamit.
Valaki próbálta már? Minden esetre köszönöm.
-
T1k3
tag
Köszönöm szépen! A felirat a legkevesebb, a Nillkin-en is ott van. Ami szempont, hogy védje.
ROM kérdés: Nem mániáról van szó, egyszerűen arról, hogy egy napon nem lehet említeni egy gyári ROM-ot, teszem azt egy MIUI-val. Azt pedig meg sem kell említenem, hogy 4.4.x verzióra nem fog hivatalos frissítés érkezni.
-
attszil
tag
Hali én ilyet vettem
http://www.ebay.com/itm/1x-Case-Cover-Protector-film-for-Prestigio-MultiPhone-5044-DUO-PAP5044DUO-/221372863325?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item338ad9d35d
Teljesen jó a minősége is kiváló annyi csak, hogy hátul van egy süllyesztett Pionneer felirat a képen a füstszínűn látszik a vége. Engem nem zavar, de ezen úgy látom már nincs felirat sem: http://www.ebay.com/itm/Nice-TPU-Cas-etui-couvrir-Prestigio-MultiPhone-5044-DUO-PAP5044DUO-Case-Cover-/181384701763?pt=FR_Mobiles_PDAs_Etuis_housses_coques&var=&hash=item2a3b5ee743Üdv.
-
T1k3
tag
Semmi probléma nem adódott még vele. Vettem rá fóliát, a képe így is nagyon szép. A legjobb üzemidő eddig 2 nap 14 óra volt. Persze embere válogatja. Egy jó szilikon tok, vagy Nillkin azért elkélne de nem találok. Gondolkodtam egy aktív flip-case-en is de azt sem találtam. A gyári pedig nem védi a hátlapot. Nem utolsó sorban pedig a főzött ROM-okat hiányolom. Ezen kívül nem nagyon tudok negatív kritikával élni.
-
hunedu
újonc
Sziasztok
A mai napon, egyszer csak azt vettem észre a telón, hogy tök fekete a képernyő. Mitől lehet?Valaki tapasztalt már ilyet?
Amúgy a teló működik, kicsöng fülessel még beszélni is tudok, csak ugye nem látom, hogy ki hív, mert tök fekete a kép.
Gyári visszaállításra tudna valaki ötletet adni?
Előre is köszönöm... -
To_Pet
tag
Sziasztok!
Ilyen kevesen használják ezt a telefont, vagy ennyire nincs vele probléma? Nagyon gondolkozok egy ilyenen, de nehezen tudok dönteni. Lehetséges ellenfele nálam egy sony xperia sp. Szerintetek? -
T1k3
tag
Az eredeti kérdés így szeretett volna elhangzani, jelen esetben írott formában: "A felső (- összefirkált - ) fólia alatt van egy védőfólia is vagy azt lespórolták róla?"
Nos, én is beálltam a sorba.
Szomorúan tapasztaltam, hogy nincs alatta védőfólia és nem utolsó sorban pedig az Android verzió nem 4.2.2 - a leírás ellenére, lásd: edigital. Minden más eddig pozitív benyomást keltett bennem, főleg az IPS HD kijelző. Szerintem a képek minősége sem annyira szörnyű, mint amennyire be lett harangozva. Nyilván nem ez lesz az elsődleges fényképezőgép de szükség esetén... -
djvoyager
tag
ED-ben most kuponkóddal -10.000Ft. Egyébként jó a cucc, szerintem megéri.
Összeszerelés rendben van. Tok korrekten védi, gyorsan nyitja-zárja. A fényképek szerintem elfogadhatók, ha nem zoomolsz nagyon vagy nem mozgó dolgot fényképezel. Kijelző színhű, élés, nekem autó fényerőn van - ez kb. a max fele - de ez is bőven elég. (max. tűző napsütésben kell a max. fényerő.)
-
djvoyager
tag
válasz
oroszlan12 #236 üzenetére
Van mobilnet a frissítés után is igen. Melyik szolgáltató? Az APN beállítások korrektek maradtak?
A beállításokat korrektül megtartja.
A kamera fix tökéletes, azóta nem sötétült el egyszer se. A rendszer is stabliabb lett szerintem, meg kevesebbet fogyaszt. -
motofi
aktív tag
Sziasztok! Mik a tapasztalatotok? Kijelző, kamera, összeszereltség? Milyen a cover tok használata? Gyors a készülék?
Sony x peria l-ről akarok váltani, de nem akarok százezreket beruházni. Az x peria l nagy csalódás volt: Fakó kijelző, csapni valóan gyenge kamera, recsegő - ropogó hátlap, gyenge összeszereltség, sistergő hangszóró. Egy erénye volt,hogy gyors és jól lehet rajta netezni,de más semmi. Az ára meg volt 59 ezer,öt hónapja.
Még egyszer nem akarok pórul járni. Közel hatvanezerért az ember már elvárhat egy bizonyos szintet, ezt a sony nem hozta.
A firstphone most 64.000 ft kínálja. Ennyit adnék érte,ha egy érezhetően, ha nem is csúcs, de minőségi mobilt kapnék érte. -
kokyt
senior tag
Valaki tudna feldobni valahova egy mentést a v1.0.42-es build system/app prestigio-s apk-iból? Elszáll a frissítés checksum error-al, a sajátomat meg nem találom.
-
djvoyager
tag
-
redjam
csendes tag
Bocs, az ugrás 50 - 100 méter (véletlenül lemaradt egy 0)
-
redjam
csendes tag
Sziasztok
már kb másfél hónapja nyúzom a telót és nagyon meg vagyok vele elégedve, kivéve azzal, hogy a GPS pozíció néha ugrik egy nagyot, kb 50-10 m -el arrébb mutat, mint ahol vagyok, majd néhány perc múlva rendejön. Egyébként nagyon pontos é gyorasn is talál jelet.
Az MTK -hoz leírt trükköket alkalmazom, mégis.
Valakinek van ilyen tapasztalata?A másik kérdésem a frissítéssel kapcsolatos: a frissítésnél minden "elfelejt" és lehet telepíteni + beállítani mindent újra? Ha így van akkor erre van valami megoldás?
Köszi
-
huhuhuu...
tag
válasz
huhuhuu... #227 üzenetére
A Skype és a Viber is frissült . Így már nem kavarnak be .
-
funkygee
aktív tag
Sziasztok. A napokban azt tapasztaltam, hogy a kamera kép teljesen fekete. Nem tudom, van e köze a frissítésnek a dologhoz, de nem olyan régen frissítettem mert most vettem bele memóriakártyát és eddíg nem engedte. A kamera alkalmazást ha elindítom, a kép fekete, majd kis idő múlva kidobja, hogy a galéria alkalmazás leállt. Amúgy egyéb kamera alkalmazással sem működik, ugyanaz,fényképezni nem tudok. Valaki tapasztalt hasonlót? Hogyan lehetne kideríteni, hogy a kamera fizikailag jó-e benne?
-
majki69
csendes tag
Szasztok!
Valaki esetleg hogyan lehet növelni a hangerőt a fejhallgató kimeneten?..nekem nagyon gyengén szól. -
onexer
csendes tag
Melegedéssel kapcsolatban mi a tapasztalat?? pl videóknál vagy játéknál mennyire melegszik fel?
köszi -
djvoyager
tag
válasz
picsirti #215 üzenetére
Akkor ennyit még megpróbálhatsz: MTK csipes GPS-ek finomhangolása
-
djvoyager
tag
válasz
picsirti #211 üzenetére
- GPS néha sokára talál jelet
GPS beállítások: GPS EPO asszisztens használata / EPO adatok auto letöltése és A-GPS használata ha lehetséges, és akkor gyorsan fog találni.
- akksi gyorsan merül
Pár órát nyomkodva, kb. fél órát telefonálva, folyamatos wi-fi vagy 3G / levelek, üzenetek = 1 nap üzemidő
-
picsirti
tag
válasz
david0111 #209 üzenetére
Hali!
Részemről előnyök:
- remek kijelző. Mindig vigyorgok, ha bekapcsolom
- MTK6589-es SoC
- videója nagyon jó.
- jó minőségű összeszerelés
- 2 év futáros gari.
- jó fényviszonyoknál jó fotókat készít.
- microSD, amire minden appot engedett -eddig- áthelyezni.Hátrányok:
- akksi gyorsan merül
- GPS néha sokára talál jelet
- rossz fényviszonyok között gagyi fotókat készít (de melyik nem ?)
- csak 4Gb memória -
gorkmc
tag
válasz
djvoyager #208 üzenetére
A Telenor áttételesen elismerte a hibát. Azt mondták, hogy ott lehet ilyen ahol gyengébb a 3G jel. Mert ott a 3G és a GSM közt váltogat a telefon, ez okozza a hanghibát. Ha ez csak egy helyen fordulna elő, akkor oda tennének le plusz antennát. Jelen esetben a megoldás: használjam alapból GSM módban a telefont. Ha mobilnetezek akkor arra az időre váltsak át WCDMA-ra.
Ami nekünk plusz pech, hogy dual sim-es telefonoknál gyakoribb ez a jelenség. (látják a szolgáltatók, hogy milyen készülékről beszélünk :-) )
Valószínűsítem, hogy ez nem csak a szolgáltatón múlik, hanem telefon készüléken is, hogy előjön-e ez a hiba vagy sem. -
david0111
tag
Ilyen jó a telefon vagy csak kihalt a topik? Most bukkantam rá erre a telefonra. Mi az elönye illetve hátránya?
-
gorkmc
tag
válasz
djvoyager #199 üzenetére
Kösz a tippet a zajos, "robot" mikrofonra! Nem ez volt a megoldás.
A gond a Telenor kártyával (szolgáltatóval?) van. Ha a Mobilhálózati beállítások - Hálózati módnál akár automatikusan (GSM/WCDMA) vagy manuálisan (csak WCDMA) elérhető a kártya számára a WCDMA akkor nagyon rossz minőségű hangot hall a hívott fél a bluetooth headseten keresztül. Néha a telefonkészülékes hang is rossz. Ha csak GSM-et használhat a Telenor akkor jó a hang mindkét oldalon. Teljesen más androidos készüléken is pont ugyanígy viselkedik. Több headsettel is tesztelve.
Ugyanez a hiba nem áll fent a Telekom kártyával (szolgáltatóval). Vodafone kártyám nincs, azzal nem tudtam tesztelni.
Most már csak vissza kéne állítanom a Mic értékeket a gyárira. Leírná valaki az MTK Engineering tool segítségével a Hardware Testing - Audio - Normal mode és Headset mode gyári Mic értékeit? Köszönöm!
-
hunedu
újonc
Sziasztok. Egy hete vagyok boldog tulajdonosa a készüléknek, viszont lenne egy kis gondom. Internetbeállítás valamiért nem műxik. T-mobile-lal próbálkozott valaki? ?Milyen sikerrel, mit ronthattam el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kifejezetten pofás, erős, sok extra programmal és tartozékkal érkezett a Prestigio jelenlegi csúcsmodellje. Kikupálódtak rendesen, odafigyeltek a részletekre.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest