- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Én 89-ben kezdtem egy Nintendo Game & Watch Gallery Safe Buster-el. Utána 91-ben jött a C64, és onnan nem volt megállás. NES, SNES, Game Boy, GBC, GBA, Sega Game Gear, Sega DreamCast, Amiga CD32, PSX, PS2, PS3, PS4, XBOX, Xbox 360, ONE X, és ezek mellett folyamatosan PC fronton a 286-tól minden generáció megfordult nálam is.
Evvel csak arra akartam rávilágítani, hogy tudom mi az amikor pixelekkel lődözől pixelekre
Számomra sem minden a grafika (jelenleg is indi címekkel szórakoztatom magam), de van egy minimum elvárásom egyes típusokhoz. Ez a cím egy Mass Effect klón, de veszett ronda, és borzalmasak az animációk, és a texturák is.
Ha 5-7 éve jelent volna meg, nagy az esély rá hogy még tetszett volna, de így 2020 derekán ez már kevés.
-
XuChi
addikt
Csak 10 év lemaradásban van a játék minden téren. De biztos naaagyon jó játék lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Magisk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- PS4 Pro 1TB
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest