- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, pont ez a lényege a turbonak, hogy a nem használt magok számának növekedésével egyre többet tud gyorsítani. Konkrét példa a leggyorsabb 2 magossal, és leglassabb négymagossal:
Ha a négymagosnak csak 2 magját használjuk, akkor turbonak köszönhetően órajelben kb ugyanott van, mint a kétmagos, ergo az ilyen gyors kétmagos vs lassú négymagos kérdéseknek már nincs sok értelme, feltéve hogy nem számít a fogyasztás.
-
Blindmouse
senior tag
Hát a program fordítás nem igazán párhuzamosítható, amennyire én értek hozzá. Persze a google megoldotta hogy forduljon a szerverfarmán, de hát ugye amit mi haladó userek megkapunk az messze van attól (van Gcc örüjjé neki / microsoft rendkívül professzionális programozói rendszer).
Ha annyira fontos a fordítási segesség akkor nem értem miért a laptop fordít. Egyáltalán mi az a munka aminél ilyen gyakran kellene a compile gombot megnyomni? -
Jó kis gép az a w520. Az volt a másik esélyesem az M6600 mellett.
És most 430-ért nagyon jó konfiguráció van. 2 hónapja majd ugyanezt árulták 2820q procival 2720q helyett 550 felett... Még jó hogy nem vettem meg annyiért most bosszús lennék.
Én is kiváncsi vagyok tesztedre. Főleg a quadro 2000-re. Én féltem az optimustól. -
-
Chaser
legenda
Memória visszavétele az érdekes, gpu órajel csökkentése szinte semmit nem von le a fogyasztásból, már egy tucat különböző vga-s gépen kimértem. Az mondjuk nagyon érdekes, hogy az amd-t nem tudja lekapcsolni a szandi, a quadrot meg igen. Desktop verziója az amd-nek lekapcsolható, már konzumer gépeknél is ritka, hogy nincs megoldva. quadro az elitebookokban sem volt lekapcsolható, akkor arra gondoltam ez a spéci volta miatt van, ezekszerint nem, de akkor meg az amd-t is le lehetne kapcsolni ennyi erővel. Érdekes dolgok ezek. Jut eszembe, már régi x4500 chipes c2d gépeknél is láttam pár lenovo-t, ahol a firegl teljesen kikapcsolható volt, szóval v az amd, v a dell támogatás terén tojik a dologra valszeg.
-
Chaser
legenda
Ismerem a vga-t, felőlem lehet drágább a gép, én nem venném meg mert nincs szükségem rá., meg amúgy se adnék ennyit gépért.1-2 éve múlva viszont jó alternatíva lesz a mostani ár töredékéért mondjuk i5-tel. Elhiszem hogy 4x2GB ha mondod, de nekem furcsa, nem is láttam még 4 dimm-es gépet. Nekem ram nélkül is jó lenne, mert azért is irrális árat számolnak fel, mikor még itthon is kb 6-7k bruttó 1x4GB sodimm ram.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged