- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz
#19784448 #70 üzenetére
Felső kategóriás eszköz.... Ha majd a 300k körüli árát látod - és kb mindenből a legjobb, legtöbb lesz benne - akkor elég érdekesen fog mutatni, hogy "csak" 4 giga van benne. Igen, jelenleg "csak" annyit jelent, hogy több mindent tud a nagyobb memóriában tartani, de egy ilyen telefont nem csak a jelenre vesz az ember - eléggé a jövőre nézve is (azaz legtöbben
).
Röviden - ma már szinte a középkategóriás telókban is 4 giga van - egy felső kategóriás eszközben illene a 6 vagy a több...
És ez nem épp megapixel háború - ennek tényleg van értelme, ezt ki is használja az Android. Na meg nem árt a jövőre sem gondolni - ki tudja milyen elvárások, igények lesznek az Android 9-nél és 10-nél...
....ráadásnak a Samu felülete sokat eszik...
-
Ricardo
titán
válasz
#19784448 #70 üzenetére
Egyszerűen azért, mert ez egy felső kategóriás eszköz. Ezzel a logikával nem kell bele a snapdragon 845 sem, mert a 835 is elég mindenre. Ha le akarnak tenni egy olyan zászlós hajót ami minden tekintetben odacsap, és a legjobb akar lenni (mert ez a cél nem vitás) akkor bizony a négy giga ram nem elég. A felső kategóriában jelenleg ez szerintem kevés.
Ettől függetlenül szerintem jó telefon lesz. A kamera érdekel benne jelenleg a legjobban.
-
enginev3.0
félisten
válasz
#19784448 #72 üzenetére
És azt még nem figyelted meg, hogy az iphone X kevesebb rammal drágább mint egy Note 8?
Az autók is eleinte alig mentek néhány km/h-val, de én azért nem bánom hogy fejlődtünk annyit hogy most már akár 130-cal is mehetek vele, ahol engedik.
Sosem értem azokat akik a fejlődés útjába akarnak állni
Több ram, több lehetőség, ha ez nekünk jó, akkor miért ne? Az árat úgy sem ez befolyásolja elsősorban.
(#74) LadyBoy@ Persze, mert bezárja őket a telefon
-
törölt tag
Az én telefonomban 3gb van. Sokszor van hogy 10-15 alkalmazás van a háttérben de még feléig sem láttam hogy felment volna a ram használat. Max játékoknál.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #71 üzenetére
És szerinted a 4 gigát is kihasználja akármelyik is? Szerintem senki sem futtat mittudomén 50+ alkalmazást egyszerre. Ez pont olyan hogy ha 6 giga lenne benne akkor már miért nem 8? Semmi értelme ahogy kiderült a kameráknál sem az számít hogy hány mpixeles... Ezt végre belátták. Ez a ramos dolog olyan mint a 4k kijelző. Minek? Remélem a jövő évi csúcstelókban 16gb ram lesz aztán fizessétek a felesleget.
-
Ricardo
titán
A Kamera teljesítményére én is kíváncsi vagyok. A 4 giga ram meg valóban kevés. nem az androidhoz, ennyivel teljesen jól elvan a jelenlegi a1-em is. A kategóriában lesz kevés. Ez egy felső kategóriás telefon lesz. Illnene bele minimum 6 giga.
-
Weareus
addikt
A változó apertúrájú kamerabigyóra és még legfőképpen a készülék árára lennék kíváncsi.
-
Fryskitt
addikt
Hm. Itt sem hiszem, hogy S8-ról érdemes lenne váltani. Persze jó kis telefon, még mielőtt vaaki ezért a földbe tipor.
-
atike
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #60 üzenetére
Ja értem.
Akkor ez: "4gb karcsú egy droidhoz." egy megalapozott, érvekkel alátámasztott bölcsesség volt.
Én kérek elnézést.
-
w333
félisten
válasz
FIREBLADE78 #57 üzenetére
Most viccelsz ?
-
FIREBLADE78
addikt
A + mennyivel nagyobb,mint a sima? Mármint cm-ben,maga a készülék. Ramról tudni vmit? 4gb karcsú egy droidhoz.
-
törölt tag
Előlapi, de most nem a méretéről volt szó? Ha megnézed, a Moto-féle az egy nagyon kicsi enyhén lekerekített négyzet, nem ilyen lapos, viszont méretre nagyon picike. Most a G6-omon is egy picike körlap van a hátulján, és ez is működik (csak nem olyan könnyű eltalálni, mert teljesen belesimul a hátlapba).
-
enginev3.0
félisten
válasz
Steve_Brown #53 üzenetére
Garantált hogy nem lesz rajta
De kapsz hozzá fülest -
Steve_Brown
senior tag
És majd megjelenéskor kiderül, hogy ezen sincs Jack csatlakozó.
Csak ne legyen igazam. -
w333
félisten
S8 marad ... majd az S10 -t fogom várni !
-
enginev3.0
félisten
Arra már fogadni merek hogy így fognak kinézni ahogy a képen vannak
Annak pedig nagyon örülök hogy a kamerával reklámozzák, akkor biztos nagyon nekifeküdtek ismét -
Mr.Silkó
veterán
De elöl az esetek döntő többségében hüvelykujjal oldja fel az ember a biometrikus zárat, ami kézben tartva a telefont pont vízszintesen fekszik fel az érzékelőre. Próbáld csak ki! Míg a hátlapi megoldásnál függőlegesen rakja rá a user a mutató/középső ujját a szenzorra, kézben megtámasztva a mobilt, ergo az S9 fektetett, hátlapi ujjlenyomat-olvasó elhelyezése nem túl szerencsés, kisebb felületen veheti be így az érzékelő az ujjat, ezáltal pedig pontatlanabb lehet az azonosítás.
-
<Lacy85>
addikt
Tudom, hogy a szenzornak mindegy, csak a 8-asból indultam ki.
Mivel hátul van, és ugye picit süllyesztve is, így a függőleges elhelyezés pont jó, mert szépen "ráül" az ujjad a szenzorra.
Vízszintesen viszont alul-felül lelóg a róla az ujjam. Főleg így, hogy még tok is van rajta. Így nagyon mélyen van a szenzor, és elég kényelmetlen is a feloldás.
Most direkt kipróbáltam a 8-ason fektetve.
Bár lehet, hogy ez csak az én hülyeségem. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Quasi_modo #41 üzenetére
Egyetértek.
-
Quasi_modo
nagyúr
Azért az se lett volna rossz, ha egyforma konfigurációval érkeznek mint az S8-ak.
-
törölt tag
'Minden kiderül február 25-én!'
Mindenki derül február 25-én!
Amúgy, ha 2000$/€/Ł alatt van, nem is kell...
-
Várós...
-
Xcover 5-re kíváncsibb vagyok.
-
kengyel
nagyúr
Hamarosan megtudjuk milyenek lettek, várom a megjelenést.
-
BSN.User
kezdő
Engem note4 edgen es s7edgen sem zavart. Sot. Szeretem az extravagans dolgokat, tetszett, hogy a kijelzo szele lefolyik.. aztan szegeny jobb sorsra erdemes note7-tel visszavettek belole, amit a tavalyi 3 8as szeriasok is kovettek, amik mar eppen csak lekeriketettek, nekem egy s7edge-note8 otvozet kene
-
Matada2.3
veterán
-
-
MrCsiT
addikt
válasz
Fantomas80 #27 üzenetére
véletlen lett válasz..
Számomra a cikkben a "sztereo hangszóró" kifejezés volt újdonság: a korábbiak mind mono-k voltak, nem?
..illetve, ha már a kisebb modell mérete benne van a cikkben, akkor a nagyobbé is belekerülhetne.. -
Fantomas80
tag
Ezt honnét veszed? A S6 omra még decemberbe is jött frissítés. Jó az Android 8.0-at már tuti nem kapja meg. De remekül elvagyok a Android Nougat-al is. Majd csere egy S9-re. Pont ezért választom újra a Samsungot hogy még mindig ad ki frissítést a régi zászlósra is!
Ha másik oldalát nézed ha csak 2 évet ad akkor is mi van? Minden gyártó arra törekszik hogy évről évre cseréld a cuccaidat! -
Csapo83
aktív tag
Ami a mobilos kameraszenzoroknak nagy ugrást jelenthet azok a "lencse" nélküli szenzorok. Kíváncsi vagyok hogy mikor jelennek meg...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Várom már ezt a készüléket.
-
<Lacy85>
addikt
Én csak egy dolgot nem értek. Miért fektetve van az ujjlenyomat? Sokkal jobb lenne úgy, mint a 8-on.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #12 üzenetére
Még ezen is bejöhet a kijelzőbe épített érzékelő igazából. Az S8-nál is még pár héttel a bemutató előtt is több variáció volt a telefonból, végül a hátlapi ujjlenyomat futott be. Viszont most tavasszal a kínaiak 90%, hogy hozzák a képernyőbe épített érzékelőt, és nem hiszem, hogy a Samsung megengedhetné, hogy csak második legyen a piacon
-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87 #12 üzenetére
Végül is akkor a Note szériában debütálhat az említett feature. Erre nem gondoltam.
-
Crafter32
őstag
Nem hiszem túl nagy változás lesz. Egyedüli pozitív, hogy le fog esni S8 ára és idén vásárolva jó választás lehet még 2 évre. Teljesen felesleges "250-ért" szaladni az S9-ért.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
3,5-es jack ezen lesz már vagy még mindig BT nácik?
-
Sikerül végre normálisan elhelyezni az ujjlenyomat olvasót?
A dedikált retardbutton megmarad? -
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87 #5 üzenetére
Ezt most miért kell ennyire erőltetni? Várni kéne még szerintem és a következő S modellt kiadni valami forradalmi újítással (pl. kijelzőbe integrált tapicskaszkenner). Ezt így ebben a formában az S8 sikerei után nem hiszem, hogy sokan megveszik mivel elvannak a 8-cal is.
-
noro79
tag
Nagyon nem szép! A széle mintha üvegből lenne ,és az alján az a két kivágás...
S8 szebb
-
Erre is csak 2 év szoftvertámogtás jár majd?
-
törölt tag
szóval ők is inkább csökkentik a szenzorméretet. na kíváncsi leszek.
-
atike
nagyúr
Eladom az autómat, és mindjárt meg is lesz az első Samsung telóm...
Tetszik, nagyon is. Főleg ha valami csoda folytán kimaradna az edge kijelző belőle...
De az árától erősen félek...
-
mg1992mg
őstag
Egy S9+-ra szerintem simán benevezek majd... Nagyon jónak ígérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 4
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest