Pont egy hónap múlva jön a Galaxy S9

A sokat emlegetett Samsung Galaxy S9 (és várhatóan az S9+) hivatalos premieridőpontja is megérkezett. A sajtó munkatársai és a meghívottak Barcelonában követhetik a február 25-én, helyi idő szerint 18:00-kor megrendezésre kerülő eseményt, a nagyközönség pedig a Samsung oldalán nézheti a videós közvetítést. A rendezvény mottója a mobil forradalmi kamerájára utal, ez alapján valószínűsíthető, hogy a korábban rebesgetett, változó apertúrájú optika kerülhet a hátlapjára.


[+]

A jelenleg érvényesnek tűnő pletykák alapján a következőkre számíthatunk címszavakban: 5,8 hüvelykes kijelző a kisebb modellen, IP68 víz- és porállóság, íriszolvasó, hátlapi ujjlenyomat-szkenner, 4/64 GB memória és tárhely az alapváltozaton, AKG fülhallgató és beépített sztereó hangszóró, vezeték nélküli töltés és 15W-os kábeles gyorstöltés.

Nem hivatalos rendereken a Galaxy S9 (balra) és Galaxy S9+ (jobbra) Nem hivatalos rendereken a Galaxy S9 (balra) és Galaxy S9+ (jobbra)
Nem hivatalos rendereken a Galaxy S9 (balra) és Galaxy S9+ (jobbra) [+]

A sima modellen szimpla, a nagyobbikon pedig dupla kamera lehet, a videózás kapcsán a lassítási módok terén lehet forradalmi a kütyü: 480 fps-t akár hosszabb ideig is fog tudni tartani az új ISOCELL szenzor, ami egyébként 1/2,8"-es, 16 megapixeles, tehát 1,12 mikronos szenzorpixelekkel dolgozik. Az f/1,5-ös rekeszértékű mód kiváló esti felvételeket és kellemesen elmosott portrékat, az f/2,4-es blende pedig élesebb nappali rajzolatot jelenthet. Minden kiderül február 25-én!

Előzmények

Hirdetés