- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Tudom, hogy benne van a víz, és amikor alulról kapja a meleget fentröl a hideget akkor csapódik ki
-
Lackooo84
nagyúr
Na az ötödik!! hidegben belülről párásodás gond (2 burkolat 2 elektronika csere) után már nem javítgatták az M400-as órámat, hanem felajánlottak egy új M430-at, ráadásul sikerült egy szép limitált kéket elcsípni (újra 2 év gari van rá meg minden). Most így visszagondolva arra gyanakszom, hogy ez az óra mégsem annyira vízálló, hogy a zuhanyzásnál simán beázott mindig, vagy én nem tudom tényleg, mert máshol vizet nem ért az tuti. Ugye WR30 van ráírva, ezt sok helyen csak 'cseppálló'-t jelent, és hogy nem ajánlatos ilyen jelzésű órában úszni, a Polar viszont engedi benne az úszást, szóval nem értem... Már rendesen ciki volt mindig ezzel a hibával visszavinni, de most mit csináljak, ha nem oké, akkor nem oké, nem?
Egyébként rendesek voltak, azt mondták, hogy szólhattam volna már előbb, hogy cseréljék ki, mondom én kérdeztem már egyik kollegát a harmadik hiba után, de azt mondták nem lehet.
Na mindegy, kíváncsi leszek ez bírni fogja e, mondjuk elhatároztam, hogy már zuhanyozni sem fogok benne. Nekem azért hiányzik belőle a csipogás (nem is tudtam, hogy ebben nincs), meg az óra skinek sem tetszenek, M400-é jobb volt, de majd megszokom.
-
Lackooo84
nagyúr
Van még valakinek ilyen órája, vagy csak én szívok vele?
Már harmadszor kezdett párásodni, először cserélték a burkolatot, másodszor az egész órát, és most megint. Elkezdek edzeni, és fél óra után már párásodik belülről. SOha nem használom vízben stb. Másnak nincs ilyen gondja vele?
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
anorche1 #560 üzenetére
Fitexport Ltd.
Soroksári út 16/C
1095 Budapest
Tel. +36-1-348-6377
Email: office@polarhungary.hu
Website: www.polar.com/huPedig úgy emlékszem FB-n a csoportjában valaki azt íra ingyen kicserélték neki gari után, mivel ez egy szériahiba és ott be tud ázni az óra illetve a gumi dugó miatt könnyen korrodál.
-
Lackooo84
nagyúr
Úszáshoz sajnos bukó lesz. Pl. mellúszásnál abszolút nem mér távot, és a gps nélküli karcsapásokból számolt távolság mérés iszonyú pontatlan. Sőt olyan is meséltek, hogy nem is karcsapások alapján mér, hanem a fordulásokból számolja ki a távot a medencehossz megadásával.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
AmjadOmish #524 üzenetére
Ha ilyen extrém igényeid vannak, akkor inkább V800...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
AmjadOmish #520 üzenetére
Amikor merül rádugod a powerbankra közben egy-másfél órára és kész. Én is így mentem vele 50km-es túrát.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Danielsson #483 üzenetére
Nyugodtan, attól nem kell félni, hogy 30 méter felett beázik.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
tysonn198810 #448 üzenetére
Először is az órán a párosított eszközökből töröld ki a telefont (settings - psychical settings - pair and sync - paired devices). Utána a telefonon kapcsold ki-be a Bluetooth-t, így mennie kell.
-
Lackooo84
nagyúr
Valaki valahol nem próbálta még ki, a V800 fw-je nem megy rá az M400-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged