Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• k.

őstag

válasz LordD #102 üzenetére

Mostanában divat lett 5000 éves "halott" regisztrációkkal, meg 0 napos "megmondomén" cuccokkal egyetértegetni... :U

• Inarus

addikt

válasz LordD #73 üzenetére

"-----------------Ezek kinek fontosak????-------------"
    - 90k-ért sokaknak. Meg amúgy is.

"-Gmail? Minek? Sose használtam. Hotmail-em van."
    - Neked. Amúgy a rendszer része kellene legyen.

"-google maps? Minek? Egyszer kipróbáltam engem nem köt le. Tettem rá androidos Igo-t tökéletesen megy vele. +8000 bluetooth-os gps vevő. =kocsi gps."
    - Ergo warezolsz és még hangoztatod is. A warez ne legyen már alternatíva!

"-Akkumulátor üzemidő: attól függ mire használod. Ha wifizel 4-óra. Ha csak játszol kb a duplája. Csak a miheztartás végett."
    - Ez egy tablet, amely kategóriánál az internetezést elsődleges célok közt tartják számon. A miheztartás végett...

"Én játszani filmet nézni, szöveget szerkeszteni, zenét hallgatni vettem meg. Arra kiváló. És nem akartam nagyságrendekkel többet költeni egy ipad-ra amin még egy usb sincs."
    - A legtöbb igényedre kényelmesebb egy iPad, de ez és az USB már preferencia kérdése. Tabletek közt tényleg nem kiemelkedő, egyedül az USB host funkció irígylésre méltó.

Amúgy nem kell egyet érteni a tesztelővel, de a tesztelőnek sem kell egyet érteni veled. Nyilvánvaló, hogy a te preferenciáidnak megfelel, a kompromisszumok téged nem kötnek úgy mint másokat más igényekkel, de azért azt is meg kéne érteni, hogy a piaci szereplőkhöz is kell mérni. Ilyenkor meg bizony kiderül, hogy sok dologban gyengébb. Ettől még nem használhatatlan.

Új hozzászólás Aktív témák