- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
Attis Radeon #158 üzenetére
VegaCream jobb, frissebb, egy próbát megér: [link] Sőt, most nézem VegaICS-ből már nem is jön új változat, Cass a háttérben dolgozik, érthető.
Billentyűzet problémára: [link] illetve ha magyar kiosztású, akkor nem kell kétszer nyomni a magánhangzót, hanem működnek simán az ékezetek is.
(mondjuk ez a bevitel szerintem elég kényelmetlen megoldás, én érintőn a Thumb Keyboard-ot szoktam meg, fizikai billentyűzet meg csak az Anysoft-tal jó, szóval mindig váltogatni kéne, nem is sűrűn használok usb-s billt...) -
DJGABI
addikt
válasz
Attis Radeon #145 üzenetére
Üdv!
Húú ez most jó kérdés, bevallom ilyet nem próbáltam, bár van droidos telóm, szóval elméletileg meg tudnám osztani BT-n a GPS-t. De ezt a 10"-et nagynak gondolom navira.
Azt mondjuk írták hogy Bluetooth + Wifi egyszerre bugos, lehet amiatt nem megy a dolog. Most így hirtelen kipróbáltam, ugyan az mint nálad. Maps-ot megnyitom, újraindulás (régebben mondjuk jó volt... szerintem valamelyik frissítés miatt lesz, próbáld úgy mint Marketnél: Settings -> Applications -> Manage Applications -> "ALL" fül -> Maps ->frissítések eltávolítása [nem tudom angolul mi, ebben a pillanatban merültem le
]), utána meg Wifi error... Nem tudom mennyire fontos ez, próbálj más rendszereket: VegaComb vagy végső esetben esetleg ICS.
Szerk: bugok között van az is, hogy a GPS nem működik, lehet erre érti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest