Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
A mobilarénás tesztben ezt olvasom: "Miután a hátlapon lévő foglalatba beletuszkoltuk a SIM-et, már csak engedélyezni kell a menüben a 3G és GPS módot (csak egyszerre működnek, de ha nincs SIM, a GPS nélküle is megy). "
ill itt is azt írja, hogy van GPS -
jagada
addikt
Ha beledugom a foglalatba a SIM-et mit kellene látnom? Feljön valami üzenet, vagy honnan látom, hogy van-e benn modem, mivel ezek szerint a foglat megléte nem jelent semmit, esetleg a beállításoknál kellene látni valamit?
A GPS fizikailag nincs vagy szoftveresen? Mert webshopos leírásoknál szerepel ez a tulajdonság specifikációknál.
-
Attis Radeon
tag
Szia!
Mester segíts
Vettem egy ilyen kütyüt.
3.2 stb...
Minden szépen müxik,kivéve GPS.
Wi-Fi-n keresztűl csatlakozik a telefonomhoz.Net megy minden szépen hasít.
Google maps indít gép ujraindul.Google navi indít nem talál semmit.Utána Wi-Fi-error.
Rebooot és müxik minden kivéve a fent említett alkalmazások. -
-
marvikk
csendes tag
helloka
na, tok jo, h hozzaszoltal ehhez a temahoz ennyi ido utan is. kivancsian olvastam az UPDATEedet. nezegettem a piacon valami olcso 2magos tabletet. a teszt alapjan kiderult, h szoftveresen puding ez az eszkoz, de nem ertem minek ezen leragadni a custom ROMok idejeben. szoval az lenne a kerdesem, h tudtal ra rakni olyan ROMot, amivel nagyjabol klasszul mukodik minden? esetleg youtubos tesztet nincs kedved felrakni, ahol lathato mukodes kozben? egyebkent a mai piacon tudnal ajanlani egy hasonlo, olcso, jobb alternativat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Formula-1 humoros
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Kingston NV3 szériás SSD-i 22 x 30 mm-es verzióban is polcokra kerülnek
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest