- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
mankiboj
csendes tag
Nyáron eláztam és akkor tönkrement (legalább) a sebességmérő és a giroszkóp. Még lehet így használni, csak pl. A fényképeket manuálisan kell elforgatni, lépés nem számolja. Most olyat kezdett el csinálni, hogy az OS színesen fut, de ha belépek bizonyos appokba akkor szürkén villog. A videóhívások alatt nem folyamatos a kép, hanem megáll és csak akkor megy tovább ha hozzá érek a kijelzőhöz.
-
mankiboj
csendes tag
Sziasztok!
Korábban xiaomi a1 készülékem volt, most pocophone x3 telefonom van. Mindkettővel meg voltam elégedve, engem jól kiszolgáltak. Ilyesmi kategóriában gondolkodom, átlag user vagyok. Amikor kijöttek, az árukat is korrektnek gondoltam. Néztem, most az x6 120k. Ennyit nem szívesen költenék telefonra. Aki képben van, tudna ajánlani új telefon jelöltet, aminek barátságosabb az ára? Vagy napjainkban az a szint 120k ami 3 éve 70k volt?
Köszönöm!
Üdv,
m. -
mankiboj
csendes tag
Sziasztok!
Elkapott az eső és úgy vettem észre minden működik a telefonban kivéve a gyorsulásmérő és giroszkóp (nem fordul el kijelző appoknál, fényképeknél, nem számolja a lépéseket, stb.). Nem lehet kalibrálni sem, mert nem mutat értékeket a CIT-en belül. Lehet ezeket javítani? Ha igen, tudtok ajánlani valakit Budapesten aki normális áron dolgozik?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest