- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BCR
csendes tag
Köszi.
Nem ismertem ezt a KövesseTech csatornát, találtam ott hasznos információkat is. Kár hogy az üzemeltetője abbahagyta ezeknek az anyagoknak a készítését.Most az újabb 168 óra leteltére várok (köszi Xiaomi
), jövő héten fog kiderülni, hogy tovább szívat-e a kínai csodamárka vagy méltóztatik végre megengedni, hogy feloldjam a zárat.
Akit esetleg érdekel, van egy teljesen kézi hajtányos technika is a nyitásra, itt lehet utána nézni. -
BCR
csendes tag
A bootloader nyitását melyik technikával csináltad? (azon kívül, hogy egy sikeres technikával
)
Nekem először azt írta ki, hogy még várnom kell, később meg azt, hogy ez a fiók nem jogosult a nyitásra, használjak másikat)
Ahogy olvasgatom az idevágó Xiaomi Forum bejegyzéseit (https://new.c.mi.com/global/post/101245), nagyon sokan anyáznak a legkülönbözőbb hibákba belefutva. Nekem rettentő barkács, Mekk Elek tákolmánynak tűnik az egész megvalósítása, de itt nem olvastam még olyasmit, hogy valaki nagyon beleakadt volna a sok buktatóba. -
vilmos.nagy
tag
nekem egyel korábbi lineage-en nem megy a gpay. a banki appok közül a rafi & gránit & revolut & államkincstár fut gond nélkül, az unicredit azonban nem -> ezt így-úgy meg lehet kerülni, de nekem úgy sem lett stabil, inkább nem szenvedtem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest