- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Ha nálunk nem is kerül boltba, de lehet rendelni kintről is, példáult innen vagy innen vagy innen ... Cowon márka pedig iaudio néven előfordul az infopatikában is azt hiszem
Pmp témában van külön ph topic is [link]
(#4) lorenzen:
naja sok olyan koppintás van... de ezek a pmp-k 15-30eFt ársávban vannak általában. Tv-re kötés pedig akkor praktikus, amikor esetleg társaságban néznétek (akár hd) filmet. Múltkor mikor hazamentem azzal ütöttem el az időt, hogy a tv-re kötve megnéztem pár filmet... mégiscsak kényelmesebb mint a saját 5" kijezőt nézni. -
-
Tidus
addikt
Előfordulhat hogy nálunk nem is lessz kapható, de szerintem nem is vesztnénk vele.
-
gardener
senior tag
El tudom képzelni,hogy a sok kis koreai ül a vonaton és ilyeneken nézi a filmeket.
De, hogy hatalmas mennyiségekben vásárolnák a világon, azt nem. -
bartucc
addikt
Elég komoly kis szerkezetek, le a kalappal előttük. Bár filmnézést nem biztos hogy ilyenen erőletném, mp3-hoz képest meg nem kicsit egyátalán.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Új, Full HD lejátszást támogató modellt mutatott be az Onda, továbbá Wi-Fi-vel turbózták fel a Cowon V5-öt.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest