Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Én értem, amiket mondasz, viszont egy szóval sem állítottam a cikkben sem, hogy "szép" lett. Azt állítottam, "jó" lett. Ezt állítom most is. Mint ahogy a Te korábbi remekműveid is jók arra, amire tervezted/használtad őket. Én a logout-on sosem a hiper-szuper modokat, teszteket vagy leírásokat néztem többre, hanem a szubjektíveket, mert néha igencsak más megvilágításba helyezték az adott terméket/szoftvert/modot mint ahogy elsőre gondoltam volna. Ez nem azt jelenti, hogy ne lennék igényes a minőségre. Viszont azért döntöttem amellett, hogy ezzel a cikkel debütálok itt, mert tényleg faék egyszerűségű cuccot építettem egy-két óra alatt ingyen, amivel a laptopomat olyan dologra tettem képessé, ami sokkal jobban szolgálja az igényeimet, mint előtte és amire gyárilag nem képes. Vehetem volna hibrid HDD-t, vagy gyári bay-t, de nem így tettem. Kihívás, fejlődés. Amúgy, ha lenne egy előlapja, és nem látnád, mi van benne, akkor jobban tetszene? Akkor is ronda lenne, csak nem látnád képeken. Sokkal igénytelenebb és rondább lehetne, mint amennyivel szebb lehetne a mostani állapotánál. Ha a 100%-ra törekedtem volna, sosem készül el, sőt bele sem fogok, mert sem műhelyem, sem drága gépeim. Egyszobás lakás, pici gyerek
Se kosz, se zaj... Ezért nem szégyenlem a művem, mert ennyit lehetett kihozni a hozott anyagból.+1: Egy eszközben, ami sosem látszik, nem harisnyázok. Nem egyenlő a ház belsejével, amin ablak van, leveszed az oldalát, stb. Ebbe most beletettem egy winyót, és lehet az életben nem szedem szét többet. Olyan, mint az álmenyezet pl. Kívülről nagyon szép, mögötte meg mindenféle kábelek , szigetelés, csővezeték, miegyéb. Van, ahol nem számít az esztétikum, amíg nem megy a használhatóság rovására.
Már megint egy oldalt írtam ugyanarról. A lényeg átjött, nem vitatkozni akarok, csak ismertetem a szempontjaimat: Nem szép: OK, Tökéletesen használható: OK, Ingyen: OK -> 2:1 nekem

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Banggood
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- OMEN GAMER PC Intel i7 10700 / 16GB DDR4 / RTX 2060 / 1TB nvme SSD
- iPad 11 A16 128GB Wifi Újszerű/2026.07.23.Apple gar./Akku 100%/p4636
- Garanciális (22hó) - PlayStation 5 (Slim) Digital Edition 825Gb
- iPad 11 A16 128GB Wifi Hibátlan 2027.09.25.Gar./Akku 100%/p4635
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Se kosz, se zaj... Ezért nem szégyenlem a művem, mert ennyit lehetett kihozni a hozott anyagból.