Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Nagyon jó, ez tényleg így van. Felkínálja a következő epizódot.
Csak azt nem értettem, az alsó sorban miért össze-vissza (és nem sorban) jelennek meg az epizódok, de valószínűleg erre is rájöttem: hiába lett egy évad egyszerre "kikölcsönözve" a merevlemezre, az egyes mkv file-ok dátumai még ha néhány perc különbséggel is, de eltérhetnek, és ez alapján rendezheti. Mindegy is, működik, és jó -
-
Azt ígérik ingyenes lesz a WebOS app, amint befejezik a tesztelést.
De dátum nincs rá...
Én se vettem évest, egy havit kipróbálok most, aztán majd kiderül mennyire hasznos.A héten költözött át a filmgyűjteményünk egy NAS-ra, otthoni szerver félhalott laptopból régóta adott, így legalább nem kell a nagygépnek fűteni filmezéshez.
Egyedül a port.hu és filmkatalogus pluginok működnek furán, anno feltettem 1 hónapja windowsra a plex servert, ott ment a freebase alól rendesen, linux alatt bekerült a freebase közé, be is aktiváltam, lista tetején vannak, de a freebase ügynök kb. semmit se talál, cserébe a The Movie Databse meg hozza az adatokat magyarul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest