- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
válasz
blakey #14140 üzenetére
Coreelec - re van vnc viewer de portot kell nyitni neki meg fixálni a box IP címet és arra még nem vettem rá magam meg szerintem nem is fogom mostanában . Így most nem érem el távolról. Kitalálok erre valamit hogy egyszerűen menjen. Amúgy csak 11 film nem 30 elnéztem (star wars kollekció) bár lehet van még egy két rész a kollekció felrakása óta mert 2019-ben lett felrakva. Így lehet nem is számít ha filmek listában van. 30 sok helyet foglalt volna de 11 még elmegy.
A hivatalos plex addonban csak a gyűjteményt jeleníti meg de azt csak egy ember használja. -
Imi1981
veterán
válasz
blakey #14134 üzenetére
Amit beraktál képen ahogy megjelenik tök jó (pont így csinálja az embycon csak az más miatt nem tetszik )! Kár hogy nem lehet megoldani hogy szinkronizálja többi kodival amelyikkel szeretném.
Lehet csinálok egy külön mappát ahova ilyen film pakkokat töltök de csak a gyűjtemény mappáját helyezem ki a főoldalra (Amber skinnel) így mindegyik kodiban beállítva már meg fog jelenni. -
Imi1981
veterán
válasz
blakey #14126 üzenetére
Kösz mindkettőtöknek! Megjelenik gyűjteményben azzal nincs gond csak egyenként is látszik a filmek listában amit nem szerettem volna. Csak a gyűjteményben legyen amit létrehozok! Persze ha ez lehetséges.
Még nem töltöttem le ezt a pakkot csak használok gyűjteményeket és onnan tudom hogy az külön a filmek listában is látszik külön külön a gyűjteményben lévő filmek. -
zseko
veterán
válasz
blakey #14083 üzenetére
Igen, de mint írtam, például az ázsiai sorozatok külön könyvtárban vannak a Sorozatok könyvtáron belül, és azon belül is külön van Japán, Kína, Korea könyvtár (mert így 'szép'
és nehogy már ömlesztve kelljen tárolnom mindent, egy progi miatt), ahogy az animék is így külön vannak. Ez a Kodinak nem okozott gondot, egyben 'megette' az egészet, egy kettőt kellett csak javítani, de például azért, mert kínai címet akart és csak üres kockák lettek. Ahogy a filmeknél sem okoz gondot a Plexnek sem, igaz ott nem kell kétszintű alkönyvtár, valószínű azért.
Na mindegy, még jobban szétszortíroztam, csináltam még alkönyvtárakat hogy egyszerűbb legyen a dolgom, majd egyesével hozzáadogattam a plex felületén mindegyiket a megfelelő helyre ahova szántam, és még annyi előnye is lett az egész szívásnak, hogy (végül) csak megtaláltam hol lehet javítani a helyes adatokra, ha abszolút hülyeséget talál és más sorozat nevet, képet és jellemzőket ad meg. -
zseko
veterán
válasz
blakey #14076 üzenetére
A Keresés és az Ügynök a Plex TV Series-re van állítva. Ez a gyári, nem nyúltam hozzá. Jelenleg úgy tűnik, hogy a könyvtáron belüli alkönyvtáras megoldással van a baja, ha csak azt olvastatom be akkor mind a hetet helyesen megtalálja, ha a főkönyvtárat, akkor az alkönyvtárból egyet jelenít meg, aminek a részeit három sorozatból mixeli össze.
Átnézem akkor a neveket is. Régebben a Kodit használtam, és annál addig irkáltam át a nevet amíg meg nem találta rendesen. Ezek viszonylag újak, a megszokott szerint neveztem el őket, imdb ránézve a címre, ezek szerint nézhetem át akkor őket... Kodival ez tök egyszerű volt gyorsan ellenőrizni jó lett-e, a Plex ehhez képest fapados. Viszont ez meg tud mást ami hasznos, amit meg a Kodi nem, na meg rajta van a tévéinken, plusz az egyéb. -
Gardaai
senior tag
válasz
blakey #14065 üzenetére
Másik topikban lévőre reflektálva: [link]
Én is gondoltam rá, viszont ha átállítom a működőt DTS 5.1 angolra, elindul.
Mindig szenvedtem ezzel, hogy DTS elindul, nem indul, de fogalmam sincs komolyan mitől függ.Ami nem indul annál ezek az opciók vannak (alapértelmezett az első, úgy van elvileg a forrás beállítva ha lehet ilyet "gyárilag"). [kép]
-
Gardaai
senior tag
válasz
blakey #14065 üzenetére
El sem indul az átkódolás. Az előbb írt hibát dobja.
Elindítottam a működő filmet, ott pedig ezt írja, tehát transcode-olja:
Completed: [81.182.248.212:52986] 200 GET /video/:/transcode/universal/session/evojths94uks80wocx9y6ky4/1/3.m4s (8 live) TLS GZIP 4936ms 325172 bytes (pipelined: 9) -
r_zsolt
tag
válasz
blakey #14040 üzenetére
@blakey
@Biga123,Köszönöm a tanácsokat mindkettőtöknek.
Nekem egy 10-12 év körüli Pana plazma tv-m van. Ezen: valós, automatikus, 16:9, 14:9, 4:3... stb. beállítások vannak, de sajnos egyik sem oldja meg. Egyébként minden más forrásnál jó a kép és nincs kicsúszva semmi. Így, ahogy állítgattam, azt láttam, hogy amíg kicsi ikonok vannak, addig lóg ki a kijelzőről, de amikor rámegyek és az ikonok mellet a menüpontok nevei is látszódnak már bejön és jó lesz. Na mindegy, idén úgyis lecserélem, de egyenlőre nincs eldöntve, hogy mire.
Egyébként Mi box S-re van telepítve. Ennek nem lehet köze hozzá?Más. Ha Plex alatt 1 filmből több verzió is meg van, hogy tudom beállítani, hogy mindkettő látszódjon?
-
fravik
tag
válasz
blakey #14008 üzenetére
Nem, általában nincs átkódolás feliratok esetében sem, az én személyes tapasztalatom és egy rakás különböző használt kliens alapján sokkal ritkább a feliratok miatti konverzió, mint pl. a minőségi beállítások nem megfelelő állítása miatt. Pláne, hogy a legtöbb felirat (legyen az beépített vagy külső srt) szöveg formátumú, ezeket automatikus beállításnál sem égeti rá a szerver.
Mielőtt feleslegesen költségekbe veri magát az ember érdemes ránézni a lehetőségekre, bár úgy látom már mindegy. Csak gondoltam egy pár kérdést megér, hogy mi a gond. Javasolni szoktuk itt még a Tautulli használatát, hogy kiderüljön, hogy miért transzkódol a szerver. Előbb szvsz ki kellene zárni a hálózati/kliens beállítási/lejátszandó tartalomból adódó hibalehetőségeket. Mert ha pl. valami gebasz van a hálózatával (távol van a router, wifi és nem kábel, leterhelt wifi csatorna...stb), akkor hiába vesz egy media boxot, a probléma ugyanúgy jelentkezni fog.
Egyébként egyik platformon sem tökéletes a dolog, fejlesztik a PMS-t folyamatosan, nyilván előfordulnak hibák. Volt, hogy egyszerűen olyan capabilities xml-t küldtek le bizonyos TV / media box típusokra, hogy ha megszakadtál is transzkódolt. -
fravik
tag
válasz
blakey #14004 üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz... a DTS hangon kívül az LG C1 (de más korábbi Samsung és LG tv-k) tévém beépített PLEX appja teljesen tökéletesen, transzkódolás nélkül viszi a tartalmak 95%-át, ami a szerveremen elérhető.
@nababika
Nézd meg a tv-d beállításait és minden minőségi beállítás Maximum-on legyen, van egy sejtésem, miszerint egész egyszerűen annyira alacsonyra van állítva a (helyi/távoli) minőség (alapértelmezetten 720p!!), hogy nem csoda, ha belehal a nem izmos géped.
Ugyanígy célszerű a feliratok égetése opciót kikapcsolni vagy "csak kép"-re állítani. -
zsolt20
tag
válasz
blakey #13991 üzenetére
Album esetén : album cim, szám cime, előadó neve ,és album előadóhoz az előadó neve. adatát kell megadni id tag adatban.
Az album előadó nem azonos a zeneszám előadójával minden esetben! Pl majka & curtis az előadó egy számnak , ebben az esetben album előadót is kötelező megadini minden egyes számnál hogy az adott lemez főelőadóhoz tartozzonVálogatás / hits : hits album neve , előadó neve ez ilyenkor változó , szám cime, album előadóhoz Various Artist kell megadni.
Minden egyes albumszámnak kell tartalmaznia azonos hozzátartozó album cimet , album előadót , sőt borítót is.
Hibás adatok esetén külön szedi beolvasáskor az albumot. Ha módosítod a id tag adatott beolvasás után akkor a plex nem frissíti ezt az albumot valamiért ! Én törlöm az hibás albumot ,aztán plex könyvtár beolvasás, pc-n javitom a hibás album adatait majd plexre visszamásolom , majd könyvtár beolvasás újra. -
Levente1991
tag
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz
blakey #13732 üzenetére
Azokat sem listázza nála, amiknél nincs gond az elnevezéssel, én szerintem ugyan abba futott bele mint én, ugyan így látta nálam is de nem szagolt hozzá a plex, amint kapott írás olvasás jogot a plex egyből ment szépen.
Az a fura, hogy nálam is be tudtam a könyvtárakat (mappákat) tallózni, de mást már nem akart csinálni vele. -
zsolt20
tag
válasz
blakey #13636 üzenetére
Köszi a tanácsot mp3tag szerkesztővel id3 adatokat beálítom , album előadó cim . A file és mappának is tartalmazni kell ezt az adatott és milyen formában legyen megnevezése? Mp3tag all saját képet hogyan kell hozzárendelni ? Sajnos nekem csak adatbázisból csatolja ha meg találja épp.
-
Imi1981
veterán
válasz
blakey #13617 üzenetére
De nem látok ott törlési lehetőséget ! Ezt nem a plex szerveren csináltam hanem bátyám plexén és mobil alkalmazásban a profik hozzáadása résznél. Böngészőben se tudom törölni mert nem láttam hol lehet vagy vak vagyok. Itt adtam hozzá kép . Vagy ezt csak pc-n tudom törölni? Azt még pont nem próbáltam mert nem voltam pc közelbe.
-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
válasz
blakey #13572 üzenetére
Perpill most nincs külön felhasználó kreálva Kodi-ban, így most minden tartalmat látok, ahogy Plexnél is van a saját felhasználónevem alatt. Ahogy írod is, a mesefilmek a filmek mappában, és a mesesorozatok a sorozatok mappában vannak, csak épp azt akarom, hogy külön legyenek. EZEN leírást követve létre is hoztam a Filmek és Sorozatok mellett egy Mesefilmek és Mesesorozatok mappát, benne is van a megfelelő tartalom, csak pont azt szeretném, hogy ezután a FIlmek ls Sorozatok közt ne legyen ott! De ez már inkább Kodi téma!
-
Gabesz87
veterán
válasz
blakey #13544 üzenetére
Félig off. Megcsináltam az általad leírtak alapján, külön szedtem a mesefilmeket és mesesorozatokat. Ill. csináltam Plexen egy új felhasználót, ahol csak a meséket tettem be. Ez rendben is van. Viszont PKC-val van még bajom, letrehoztam a 2 plusz mese widgetet, azonban a sima Filmek és Sorozatok közt is megjelennek a mesék. Onnan hogy tudom eltüntetni?
-
Imi1981
veterán
válasz
blakey #13554 üzenetére
Egy transmission kliensel letöltött és átnevezett torrent okozta ezt! Áthelyeztem egy másik mappába azt a filmet és egyből jó lett! ilyet se láttam még. Ettől függetlenül szerintem áttérek teljesen plexre mert az emby egyszerűen nem írja Magyar nyelven a film címeket pedig magyarra van állítva a metaadat kereső. Minden magyarra van állítva de csak a borítóképek lesznek magyar (ha van) a leírás és a cím angol.
Plexen ez szinte tökéletesen működik. Eddig én saját célra inkább csak emby-t használtam (após és család inkább plexet adtam) de most már úgy érzem, hogy jobb a plex. Egyszerűen sokkal jobb a felismerése (filmeknél biztosan) . -
Imi1981
veterán
válasz
blakey #13554 üzenetére
Az nem az akart lenni csak mobilról írtam 😄.
Emby-t meg akkor lehet megpróbálok egy régebbi verziót. Ha nem lesz jó akkor lehet csak plex marad csak a családban több tv boxot akkor át kell variáljam plexre és ahhoz nincs sok kedvem. Már amúgy is érett, hogy teljesen átálljak plexre de most akkor már lehet kénytelen is leszek.
-
calevara
csendes tag
válasz
blakey #13360 üzenetére
Szia.
Nos sajnos Playz nincs az LG store-ban jó mérges is voltam, legalábbis itthon elvileg nem elérhető.
Viszont az Xplay úgy néz ki működik nincs akadás. De nem értem hogy miért????Egy gyári saját PLEX app akad es ilyen 2019-ben frissült program meg jó??? Vicces.Na de holnap jön az új tv egy 77OLED C2 - már a 2022-es kiadás, megnézzük azzal megy e rendesen a gyári Plex normálisan.
Eddigiek is addig köszönöm!!
Üdv,
Milán
-
calevara
csendes tag
válasz
blakey #13346 üzenetére
Jó reggelt!
Este már feladtam. Hogyan tudnám akkor naplózni? Vagy esetleg a kapcsolaton mit lehetne állítani? Meg mondom az a zavaró, hogy ha DLNA ki van pipálva ugye a plex webes beállitásban, ugy a tv látja, hogy van Plex média server a saját beépített app-al és ha onnan játszom le a filmet, akkor semmi akadás nincs.
-
calevara
csendes tag
válasz
blakey #13343 üzenetére
PP Plex Pass. Azaz előfizetés ugye? Van, pár napja megvettem az éveset.
Valahogy én úgy gondolom csak a lejátszóban kellene valamit állítani hogy ne akadjon - de nem ott kell, mert a szerver transzkódol, ráadásul szoftveresen amit a gép nem bír:
A gépnek a cpu-ja nem is dolgozik semmit, amúgy egy i7-7700k van meg egy Geforce 1070ti.Akkor most mit csináljak ?
-
calevara
csendes tag
válasz
blakey #13341 üzenetére
Hűűűűűű.
Na most egy 2017-es B7-es LG Tv-ről amúgy szó, és érdekes mód ha a belső lejátszója játszom le akkor nem akad....Illetve valamiért mondom mindig első 3 perc kiváló semmi akadás, töltés, mindig csak utána bármilyen magas bit rátás filmet néznék. Amúgy ez a PP amit írtál micsoda mert nem ismerem.
Valahogy én úgy gondolom csak a lejátszóban kellene valamit állítani hogy ne akadjon. Ha egy 20 Mbit/s film játszok le legyen az 4k azt pl simán végigjátsza a plex. -
haxiboy
veterán
válasz
blakey #13324 üzenetére
Hát, olcsóbb és egyszerűbb és még csak a gép előtt sem kell ülnöm, ahogy a filmeket sem kell keresgélnem hogy éppen melyik oldalon találom meg az adott filmet megfelelő minőségben. Én általában bedobok pár érdekes IMDB/TMDB és hasonló listákat amiket mások karban tartanak, nálam pedig letölt, mellette az asszonynak, néhány családtagnak
Overseerr, ha valamit szeretnének akkor megkeresik cím vagy akármi alapján és megnyomják a kérés gombot. Sonarr és Radarr pedig teszi a dolgát, letöltés után átnevezi és áthelyezi a megfelelő mappába ahonnan a Plex szépen indexeli, letölti a metaadatokat és nézhető.
Így bekerül a sorba egy TDarr, és ha nincs nekem megfelelő hangsáv akkor szépen átkódoljuk, ha meg van akkor a többi fölösleges hangsávot kivágom így még helyet is spórolok, mindezt automatizálva, egyszer kell beállítani.De ez hogy legyen banánra...inkább adhatnának lehetőséget a gyártók hogy én megvehessem a licenszemet az eszközömre.
-
haxiboy
veterán
válasz
blakey #13319 üzenetére
Egyértelműen a TV-kre vonatkozik, nem fogok egy 800k-s TV mellé még venni egy TV okosítót, mert a tizedéből (áram) remuxolom a teljes könyvtáramat. Végülis csak az audioval van a problémám nem a videóval, valószínű ezeket fel is fogom tölteni a megfelelő oldalakra mert egyre többen szívnak a DTS hiánya miatti transcodeolással.
A TV okosítók sem fogják megoldani az audio transcode-t Chromecast with Google TV + DTS egy nem DTS képes TV-n egyszerűen csak nincs hang. Bár itt legalább van lehetőség megkerülni a TV-t egy külső hangforrással, de TV-mben (LG) még a passthru is le van tiltva szóval hiába van DTS és minden más kompatibilis audio rendszerem, a TV ha DTS sávot lát egyszerűen eldobja, pedig megtehetné hogy HDMI-n vagy optikán tovább tolja a hangeszköz felé...
-
bnorci71
addikt
válasz
blakey #13269 üzenetére
+enginev3.0
szerver beállításokhoz távolról gondolom nem férek hozzá így be kel érnünk most ezzel a minőséggel.
Nyaralásra vagy rádobom a gépre amit nézni akarunk vagy mobil HDD de most hiba csúszott a másolásba és a S1 lemaradt mert nem fért rá és nem figyeltem, hogy S2 ment át előbb -
zsolt20
tag
válasz
blakey #13208 üzenetére
Szia . Belső hálórol használom nincs is gondom vele . Ez a hitelesítési pont érdekelne gyakorlatban. Ide a cliens oldali ip/maszk kell beírni? Esetleg egy pl tudnál írni 2db ip re milyen formátumba kell 2 ip elválaszteni vagy beírni. Természetesen sajátomr ip jére kell módosítani majd. Köszönöm
-
magicbox
senior tag
válasz
blakey #13199 üzenetére
Öööö és az miért is jó (adatbázis)?
PC-s lejátszásnál tudomásom szerint nincs KODI-s DV csak HDR, én eddig úgymond hagyományos értelemben vett HTPC-ként használtam a most szerverként futó gépet. Magyarán a videokártya volt összekötve a TV-vel.
A lányom szobáját meg így volt a legegyszerűbb megoldanom, mert a himedia lejátszója a végét járta, a TV-t meg örökölte tőlem, ezért is került előtérbe a Plex.
Nagyon ismerkedem ezzel az egésszel, de gondolom látszik. Most ott tartok, hogy örülök, hogy minden megy
Távoli lejátszásba meg kiegészítőkbe stb. stb. még bele se mentem.
-
RazoR
veterán
válasz
blakey #13176 üzenetére
Most eljutottam odáig, hogy sikerült beállítani a nasról a könyvtárakat úgy, hogy töröltem a PMS-t a DSM-ből és kitöröltem a megosztott mappákból a Plex mappát, újraraktam PMS-t és első indításnál engedte végre beállítani a napon lévő megosztott mappákat de most meg ezt a hibát írja: server is unclaimed and not secure
Hiába nyomok rá, hogy claim server nem történik semmi -
RazoR
veterán
válasz
blakey #13174 üzenetére
DMS 6-on vagyok épített NAS-al. Eddig PC-m volt, most Mac Mini de a váltás után működött a Mac-en is. Kb 2 hete egyik napról a másikra szállt el, azért gyanakodtam a Oda átállásra mert kb akkor volt és azóta nem megy. Kifogytam az ötletekből már...
Most kipróbáltam a céges notebookon windows/chrome alól és ugyanaz, telepítsem a szervert...
-
Csabi1984
addikt
válasz
blakey #13055 üzenetére
Így lenne jó?
Baratok.kozt.S01E00001 vagy Baratok.kozt.S01E001 és akkor évadokra bontva tegyem a NAS-ra ?
Gondolom azért így adta meg a számozást a feltöltő mert olyan sok részből állt az egész sorozatUpdate: Csináltam egy S01 mappát és Barátok közt.S01E001.mkv adtam neki és megjelent a Plexbe
-
mgTerminator
veterán
válasz
blakey #13047 üzenetére
Ezen kívül minden más magyar, és ami az elején angolul van cím és leírás később ahogy frissül a metaadat, magyar lesz. Próbáltam a "találatokat pontosítani", de a magyar címére nincs találat, és a The valet-ra is csak ezt az egyet hozza ki. Ügynököt is csak a Plex movie-t lehet választani.
Ha pedig a magyar címével keresem: -
Biga123
addikt
válasz
blakey #12886 üzenetére
"azt írja gyenge hozzá szerverem" ezzel a hibaüzivel szál el ha el se indul a transcode, szal igény lenne rá nála is
De igen okozhatja kliens oldali, beállítás, vagy esetleg a szerver oldali transcode tiltás is .
Imho ha kliens oldali lenne a transcode kényszer, azért még el kellene indulnia max bedöcög. -
Peace
nagyúr
válasz
blakey #12634 üzenetére
Nekem bármi jó lenne, ami elérhető a Q70R tévén. Csak ez az, ami már végre elfogadható funkciókkal rendelkezik. Nagy méretű 4K filmeknél sajnos még így is képes összezuhanni, de legalább már kicsit jobb a helyzet, mióta átraktam wi-fi-re a tv-t kábelről. Kicsit nagyobb sávszél áll rendelkezésre.
-
Peace
nagyúr
válasz
blakey #12631 üzenetére
"Ha ezek ellenére sem működik a kliensen akkor ott a gond." Na igen, ez a problémám. Mert mindent így csinálok mindig. Nekem ismeretlen feliratnak írja ugye, mert nincs ott a "hu". De van, amikor semmiképp nem akarja látni és az opensubtitles letöltésnél is 0 találatot hoz. Pedig ott a magyar felirat OS oldalon......
-
divan
őstag
válasz
blakey #12627 üzenetére
De, feltűnt, át is állítottam, hogy Kodi szerint olvassa be. Ennek ellenére nem működik rendesen (egyik gépen Matrix van, a másikon Leia), korábban amíg MySQL adatbázist használtam sohasem volt ilyen problémám, csak mióta Plexet használok. És a hiba kísértetiesen hasonlít a Peace által leírthoz. Ebből gondoltam, hogy esetleg lehet valami közös benne.
-
Peace
nagyúr
válasz
blakey #12617 üzenetére
Nem tudok verziószámot. Ami rajta van a Samsung Q70R-en legújabb. Nem akarok mókolni vele, mert ennek mennie kéne. És 10-ből 8-9 alkalommal működik is, ha ugyanaz a neve az srt fájlnak, mint a filmnek. Néha meg gyökér és nem akarja. Hiába zárom be teljesen a Plex-et és indítom újra. Érthetetlen......
-
Heavyrain
őstag
válasz
blakey #12612 üzenetére
Köszönöm, ezeket látja a Plex de a borítóknak amiket keresek nincs magyar változatuk ezeken a helyeken, azért keresek valami alternatív hazai forrást.
Főként régebbi gyerekfilmekről/mesesorozatokról beszélünk. (Gyerekek miatt ebben az esetben sajnos fontos a magyar nyelv, a saját tartalmaimnál én is angol címeket/borítókat használok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest