- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme az új Android Auto!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Kb 6-8 hónapja a régi laptopomon egy Plex Servert dockerből.
Maga az alap rendszerem pedig egy OMV.
Nem vagyok Plex Pass előfizető !
Volt arra lehetőségem, hogy ha néztem a Plex sorozatomat mondjuk telefonon (böngészőből PC-s layouttal simán lehetett nézni ) aztán TV-n akartam folytatni akkor megnyitottam a Plex appot a telefonon és a TV-n is. A telefonos Plex appban volt arra lehetőség, hogy kiválasszam a lejátszónak a TV-t. Viszont most az elmúlt 1-2 hónapban egyszerűen nem találja a lejátszót.
Akár TV-re, akár PC-s (windows) kliensre szeretném castolni...
Esetleg valaki más találkozott már hasonlóval ? Vagy - ami a legrosszabb lenne - a remote funkció az átkerült Plex Pass-ba ?
Az tuti fix, hogy mind a két eszköz egy hálózaton van ! (Értelem szerűen a PC kábellel a többi eszköz a nélkül csatlakozik de az full mind1 ugye...)Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest