Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Csak érdekesség képpen. Marques Brownlee csinált nemrég egy fotó összehasonlító vaktesztet. Két csoportba, majd azon belül párba állította a mobilokat és instagrammon és twitteren megszavaztatta a fotókat. Érdekes eredmény született. Ez persze nem egy szakmai teszt, de egy érdekes eredmény abban a tekintetben, hogy mi kell a tömegeknek és, hogy a tartalom nagy részét a többség a mobil kijelzőjén nézi a jelek szerint, ott pedig kevésbé jönnek ki a hiányosságok, illetve pont más dolgok jöhetnek ki.
Szóval megéri megnézni milyen eredmény lett, illetve több ismert vlogger is elmondja a véleményét.
Lehet lamentálni, hogy miért így kerületek párba, miért így kerültek csoportokba stb. de ez egy ilyen teszt. Messze menő következtetések mondom nem kell levonni belőle szerintem, de érdekes.
Én sem ezt az eredményt tippeltem volna a legtöbb esetben. -
törölt tag
Erre nyisziatit lehetne jó példaként hozni.
Anno pár hete csinált egy blogbejegyzést, ahol kifacsart formában teszteltek telefonokat, és pont az jött ki győztesnek amit ő is szeret.
Minden azon múlik ki fizet a tesztelőnek, vagy újságírónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest