Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Csak érdekesség képpen. Marques Brownlee csinált nemrég egy fotó összehasonlító vaktesztet. Két csoportba, majd azon belül párba állította a mobilokat és instagrammon és twitteren megszavaztatta a fotókat. Érdekes eredmény született. Ez persze nem egy szakmai teszt, de egy érdekes eredmény abban a tekintetben, hogy mi kell a tömegeknek és, hogy a tartalom nagy részét a többség a mobil kijelzőjén nézi a jelek szerint, ott pedig kevésbé jönnek ki a hiányosságok, illetve pont más dolgok jöhetnek ki.
Szóval megéri megnézni milyen eredmény lett, illetve több ismert vlogger is elmondja a véleményét.
Lehet lamentálni, hogy miért így kerületek párba, miért így kerültek csoportokba stb. de ez egy ilyen teszt. Messze menő következtetések mondom nem kell levonni belőle szerintem, de érdekes.
Én sem ezt az eredményt tippeltem volna a legtöbb esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest