Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Scalpel

senior tag

válasz Memmaao #68 üzenetére

A kemény kompozit nem arra való, hogy a telefon mozgási energiáját elnyelje sajnos, még az által se, ha irányítottan ripityára törik. Csak olyan tokot veszek ami alapvetően puhább anyagból van (PU vagy szilikon kb. max 2mm vastagságban, nehogy bumfordi legyen), hogy tudjon tompítani. Az egyik nadrágom zsebéből állandóan kiesett a telefonom, egy hét alatt vagy 15-ször ejtettem le. Ez idő alatt 2 üvegfóliát leamortizáltam, de a telefon sértetlen, pedig gyakorlatilag csak csempére esett 5-140 centi közötti magasságokból és a hátlapja is üveg.

@all:
    Egyetértek az előttem szólókkal, szerintem sem drága. Ez maximum néhány órai bére a célcsoportnak, szóval egyáltalán nem tűnik drágának, főleg hogy az a cél, hogy kézipoggyásszal tudjon az ember kényelmesen menni ahova csak lehet (itt most kézipoggyász alatt én még mindig nem a diszkont cégek kézipoggyász policyjét értem, hanem klasszik cégek laptoptáska + kabinbőrönd összeállítását). Ennek a terméknek nem az átlagember a célcsoportja, aki elutazik néha Krétára vagy Milánóba a fapaddal, hanem akinek annyi mérföldje van, hogy nem tud nem business classon utazni... by the way, egy jó kabinbőröndbe simán befér a laptop és hordalékai, némi papír, meg 3 napnyi ing, alsónemű, papucs, fürdőnadrág (ha esetleg lenne wellness/medence a szálláson)... csak okosan kell pakolni.

Új hozzászólás Aktív témák