Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kori2

csendes tag

válasz tompiaki #49 üzenetére

Pont most töröltem le a TV Centert miután kicseréltettem a 340-est egy másik típusara. Amikor a keresés gombot megnyomod, akkor van mellette egy beállítások gomb ha jól emlékszem. Ott lehet megadni hogy Ausztria legyen.

De akár egyenként is végig lehet menni csatornánként. És jobb oldalon van egy Beállítás vagy Tulajdonságok gomb ahol szintén meg lehet adni hogy az aktuális csatorna milyen normájú legyen.

• Kori2

csendes tag

Hello Mindenki!

Két hete vettem egy Pinnacle Hybrid Pro Stick 340e-t. Az analóg kábeltévé 70 csatornájából 1-2 jó minőségben jön a többi csíkos, hullámzik, mákos, szinte élvezhetetlen. Gondoltam ez amiatt a 100 méteres összetekert koax miatt van, aminek egy része átmegy a másik szobában lévő falialjzathoz. A minap, amikor már felettébb idegesített a dolog átmentem a laptoppal az aljzathoz a tévé mellé és a tévéből átdugtam a tunerbe a koaxot.

A tévében tűéles a kép, ugyanaz a kábelvég a tunerbe dugva ugyanazt az élvezhetetlen képet produkálja, mint a 100m-es kábellel. A norma osztrák vagy németre van állítva, mert ugye magyarral kék az egész. Próbáltam finomhangolni, de semmi. :(

ChisTV-vel és Power Cinemával ugyanez a helyzet. Ami észre vehető az az, hogy amikor csatornát váltok kb. egy tizedmásodpercig jó a kép, de utána elromlik. Mintha rosszul állítaná be az erősítőjét. A kérdés, hogy ezt a hardver állítja vagy az illesztő program esetleg.

Ha másnak van esetleg tapasztalata 340e-vel a képminőséget illetően, akkor írja meg legyen szíves!
    Vagy én várok el túl sokat egy USB-s kütyütől? Mondjuk a képminőséget nézve 2008-ban ez röhejes szerintem 16000 Forintért.

• Kori2

csendes tag

válasz bourne36 #44 üzenetére

Próbáld meg ezt:

[link]

Az amerikai pinnacle oldalon még 64 bites MediaCenter-hez is találtam telepítőt, bár küzdeni kellett mire előbújt. Ha hazaérek kipróbálom.

Amúgy meg nem kell seggre ülni ettől a 64 bittől. Még "adott" esetben sem lesz dupla olyan gyors a dual core-os géped ezektől az oprendszerektől. Néha még lassabb is, mert emulálja a 32 bites könyezetet. Egy éve használok vista64-et ha egyszer bedöglik lehet xp32 lesz a gépemen (na az tuti gyorsabb lesz)

Új hozzászólás Aktív témák