- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandalf
aktív tag
[quote]gondoltam működik 64 bit alatt, mivel manapság a dual core processzoros gépekhez ez dukál. Kivéve ha nem akarsz adott esetben fele akkora teljesítménnyel dolgozni a gépen.[/quote]
ez jó
Médiacenterrel csak akkor müködik egyébként ha van hardware-es gyorsitás, ellenkezö esetben mint nálad le kell még tölteni egy a következö progit és igen a pinnacle honlapjáról:
PCTV_MCE_Vista_XP_31Setup.exe
ezzel megy a mediacenter is vista alatt...nekem 3010ix károlyom van, ha jól emléxem 64 bit alatt is müködött, de igen gyorsan kiebrudaltam a 64bites oprendszert mert jó pár dolog ami kellet na az nem ment vele..a sima rendszer meg nem gyorsabb a 32 bitesnél imho legalábbis nem tapasztaltam ilyet, no de nem is használtam 64bit-re kihegyezett progikat mert nem volt szükségem rá...
amik meg le vannak tiltva a progiban funkciók, telepités után kattanj rá azon a helyen ahol mutatja hogy nincs meg, ujra bekéri a serial meg regisztrálni is kellett és nem kért lóvét külön..majd felrakom ujra a pctv progit és meglesem megint, nálam minden funkció elvileg müködöképes volt...
üdv
-
Kori2
csendes tag
Próbáld meg ezt:
Az amerikai pinnacle oldalon még 64 bites MediaCenter-hez is találtam telepítőt, bár küzdeni kellett mire előbújt. Ha hazaérek kipróbálom.
Amúgy meg nem kell seggre ülni ettől a 64 bittől. Még "adott" esetben sem lesz dupla olyan gyors a dual core-os géped ezektől az oprendszerektől. Néha még lassabb is, mert emulálja a 32 bites könyezetet. Egy éve használok vista64-et ha egyszer bedöglik lehet xp32 lesz a gépemen (na az tuti gyorsabb lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest