- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Szerintem egy picit, pont hogy arra is játszanak, hogy majd feltörjék ezt a megoldást. (Ha nem erre menne a dolog akkor nem ilyen könnyen sebezhető dologgal próbálkoznának) Hiszen ha eleinte megy és mondjuk (csak számok) 30k-s procit megveszel 40ért plusz 10k-ért feloldod a többi lehetőséget akkor az intel keres rajta 20k-t, de ha a HAXOR-ok feltörik, akkor meg vagy marad a proci ára és keresnek még mindig rajta, plusz még aki utána megveszi a már feltört funkciót, vagy feljebb megy a proci ára és szintúgy plusz haszon.
Valami ilyesmiben is lehetne gondolkodni
Tudják azok, hogy ha nem csinálnak egy 100%-os biztonsági megoldást (ami ma már nem valami lehetséges, de vannak kivételek) akkor is jön nekik a haszon, a pin kódok árulása nélkül is.
Lásd Sony, a PS3-at még mindig nem törték fel 100%-osan, ha jól tudom, pedig ha feltörnék akkor mennyivel de mennyivel több elkelt volna belőle, speciel egyel biztosan hiszen akkor én is vettem volna egyet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest