- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Grabowski_ #8 üzenetére
Topic: [link]
Hidd el nem egy random samsung hírnél fogod megkapni a segítséget.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Grabowski_
friss újonc
válasz Grabowski_ #6 üzenetére
Üdv! Talán tud valaki segíteni, tegnap nagyon segítőkészek voltak itt, köszönöm! A52 5g samsung, smart switch-en keresztül sem lehet a telefont frissíteni, mindig visszadob a kezdéshez. Mindent megcsináltam amit írtak az oldalon, ami kell a frissítéshez. A samsung ügyfélszolgálat azt mondja "sajnáljuk vigye márka szervízbe" előre is köszi
-
Graphics
Jómunkásember
Egyszerű módja: Rákattintasz a szerző nevére, ott írsz privát üzenetet.
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
FattyDove
őstag
válasz Grabowski_ #2 üzenetére
Már hónapok óta elérhető. Tedd fel a smart switch-et, aztán rakd fel azzal.
-
moleculez
veterán
Asszem Android 7-nél szálltam le az Android vonatról, tényleg érdekes lenne használni egy ideig.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Grabowski_
friss újonc
Ez mind szép és jó de a telekomos samsung A52 5G-re mikor lesz elérhető az android 12? A Samsung azt mondja ez szolgáltató függő, a telekom meg azt ezt a samsung tudja megmondani!
-
slice14
veterán
átmentetek, jegyezetelő
Nem vagyok nyelvtannáci, de azért az elírásokra figyelhetnétek, ha már ezzel foglalkoztok.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest