- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Grabowski_ #8 üzenetére
Topic: [link]
Hidd el nem egy random samsung hírnél fogod megkapni a segítséget.
-
Grabowski_
friss újonc
válasz
Grabowski_ #6 üzenetére
Üdv! Talán tud valaki segíteni, tegnap nagyon segítőkészek voltak itt, köszönöm! A52 5g samsung, smart switch-en keresztül sem lehet a telefont frissíteni, mindig visszadob a kezdéshez. Mindent megcsináltam amit írtak az oldalon, ami kell a frissítéshez. A samsung ügyfélszolgálat azt mondja "sajnáljuk vigye márka szervízbe" előre is köszi
-
-
FattyDove
őstag
válasz
Grabowski_ #2 üzenetére
Már hónapok óta elérhető. Tedd fel a smart switch-et, aztán rakd fel azzal.
-
moleculez
veterán
Asszem Android 7-nél szálltam le az Android vonatról, tényleg érdekes lenne használni egy ideig.
-
Grabowski_
friss újonc
Ez mind szép és jó de a telekomos samsung A52 5G-re mikor lesz elérhető az android 12? A Samsung azt mondja ez szolgáltató függő, a telekom meg azt ezt a samsung tudja megmondani!
-
slice14
veterán
átmentetek, jegyezetelő
Nem vagyok nyelvtannáci, de azért az elírásokra figyelhetnétek, ha már ezzel foglalkoztok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Küszöbön a publikus béta, képernyőképeken pillanthatók meg a vizuális változások.
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest