Pillanatképek a One UI 5.0 életéből

Küszöbön a publikus béta, képernyőképeken pillanthatók meg a vizuális változások.

Kifejezetten az átmentetek és a rendszer gördülékenységére mehet rá a Samsung Android 13-ra húzott köntöse, a készülőfélben lévő One UI 5.0, és a belsős tesztelés már jó pár hete folyhat, elég jól állva a publikus, bár limitált felhasználói béta program indításához.

Hirdetés

(forrás: 9to5Google) [+]

A korai rendszerkódhoz a 9to5Google jutott hozzá valamelyik S22-re telepítve, és most az újdonságlista helyett leginkább a vizuális jegyekre mennénk rá. A dizájnváltozás nem jelentős, de több helyen igazított a Samsung a részleteken, plusz bekerült az UWB ikon a kapcsolók közé, illetve felbukkant a szövegleolvasó a galériában.

(forrás: 9to5Google) [+]

Az Android 13 maga is hoz újításokat, így a Samsung is beépíti a személyes adatok védelmét érintő változásokat. A One UI 5.0 emellett új gesztusfunkciót kínál lebegőablakos és osztott képernyős megjelenítéshez, a Samsung Notes jegyezetelő tételeit pedig akár száz másik emberrel megoszthatjuk. A limitált publikus béta program bármelyik pillanatban starolhat, és valamikor az év végéig bezárólag megérkezhet a végleges Android 13 és One UI 5.0 legalábbis az S22 családra, de eséllyel még egy tucat telefonra.

Előzmények

Hirdetés