Hirdetés
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Mobil flották
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Drágább lesz a Galaxy S24 FE
ma Nem mintha ezen bárki is meglepődne. Manapság nem jellemző, hogy az árak kedvező fordulatot vesznek akármiről is legyen szó.
-
MAMR HDD-kkel lepi meg a vállalatokat a Toshiba
ph Az MG11-es és MA11-es megoldások szinte minden igényt lefednek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozzo72
aktív tag
Kezdő ár...
Kíváncsi vagyok augusztusban mennyi lesz.
-
janeszgol
félisten
Tehat a fantasztikus lila kimarad. Fantasztikus.
-
dreampage
HÁZIGAZDA
Szerintem egy ilyen felszereltségű telefonnak 50-60 ezer lenne a reális ára, 5G ide vagy oda. TFT kijelző, komolyan... Nem nézik, mit kínál a konkurencia?
A játéknak soha nincs vége.
-
Alarikman
senior tag
100 ezer fölött HD+-os kijelző? Ejnye Samsung...
-
aprokaroka87
nagyúr
Tehát tulajdonképpen az 5G indok arra hogy drágábban adj el olyan telefont ami 4G-vel kb 30-40%-al olcsóbb lenne :D
-
Ricardo
titán
válasz aprokaroka87 #5 üzenetére
A Samsungnak vastagon fog a ceruzája, amivel az árxédulákat írja.
-
Hallosz
senior tag
Vajon ennek is olyan pocsék a 4G térereje mint az S21-nek?
-
embe
nagyúr
Mire gondolsz? Pl. a Redmi Note 9T 5G-re? Itt az 5G tolja meg az árat mindkét telefonnál.
Ez most az új hívószó.Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
Fred23
nagyúr
6,5"-on HD+ felbontású TFT 120k-ért.
Samuéknál valaki nem vette be a gyógyszerét. -
embe
nagyúr
Az az ár különbség simán "fedezi" a márka ismertséget/elismertséget - véleményem szerint.
Mondom ezt úgy hogy a családban van Redmi Note9Pro, és egy Samu S7, S9.A Xiaomi is egyre fentebb lépked az árlétrán.
[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
nagyúr
Nevetséges árképzés ilyen specifikációhoz.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
doooo
veterán
Sz@r forint. Más kifogás nincs rá, hisz mindenhol olcsóbb (nem túl olcsó, de jelentősen olcsóbb).
-
atosan
addikt
Nem semmi ár. Ennyi környékén már A71 is van, ha meg kell az 5g ott a Mi 10t lite és társai
Maine coon
-
MrBazsi
senior tag
120k ezért a sz.rért? elment az eszük!
-
kbyte1024
veterán
Tenyleg húzós az ár. Ez így kB megint nem lesz nép telo. Gyagyasak ezek?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Fred23
nagyúr
válasz janeszgol #16 üzenetére
Nem tetszik most a Samsung kínálata. Szinte semmi nem szól belőle nekem. Meg mi az, hogy már minden 6.4-6.5"-os kijelzővel van szerelve, de az IP68 meg egyre ritkább?!
Perpill S20 és S21 lenne számomra, semmi más, de azok meg túlárazottak szerintem. (Ok, mostanában kábé minden teló az.)Nagyon várom az Xcover 5-öt, de tartok attól, hogy az idei eresztés is csalódás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
stingy2
senior tag
Akkor inkább ez: [link] 5G, 80.000FT, ennyit megér. Minden telómat kínából rendeltem -ez spanyol-, tudom h macerás a gari (kvázi nincs)
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
Postas99
senior tag
Újfent egy samu féle laggdroid...
-
Mishita
tag
Két fajta vásárló van. Az egyik a tudatos aki utána jár és ez által meg próbálja meg venni a neki legmegfelelőbb készüléket. A kevésbé tudatos be megy a szolgáltatóhoz meg kérdezi,hogy neki x forintja van a hónapban a telefonra és előfizetésre és ezért mit kap. Ilyenkor jönnek a mindenféle kedvezmények a hűség idő és egyebek majd a kezébe kap egy ilyen telefont. Neki tetszik mert van benne 5G nagy az aksija meg a kijelzője, és még látom nap sütésben is. És ez mellé milyen jó csomagot kaptam. És mindenki örül hogy milyen jó a másiknak. Innentől kezdve meg éri a gyártóknak ilyeneket gyártani. Az hogy számomra ez egy hulladék ennyi pénzért az megint egy másik dolog. Nekem is van a családomban olyan aki ki hozta az új huawei-t Google támogatás nélkül és örült magának hogy milyen jó járt. De a Gmail fiokjába nem bírt rajta be jelentkezni és nekem nyügöt hogy segítsek neki. És még jó pár ilyen embert ismerek akik szintén így váltanak telefont két évente vagy akár évente.
-
_flamer
aktív tag
Amíg nem jutottam el a kijelzőig addig még mosolyogtam de sajnos ott abbahagytam. Elég kompromisszumos a telefon, a TFT kijelző 2021-ben egy több mint 100.000 Ft-os készüléknél már nem kéne, hogy beleférjen. Innentől fogva a részemről értelmetlen az 5G a telefonban.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
_flamer
aktív tag
Ha a tavalyi számokra ilyen készülékkel reagálnak akkor elég érdekes irányt vesz a mobil piac. De igazad van, pár hónap múlva kiderül.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
Predatorr
őstag
-
El Diabl0
junior tag
Azta, milyen pofás a hátlapja!
-
finley
junior tag
válasz pauliboy23 #25 üzenetére
Nem mindenki szereti az AMOLED-et. Egy jó minőségű IPS panel nem indokolja, hogy gombokért kelljen piacra dobni egy telefont.
-
HawerKing
őstag
Tft nél rosszul lettem
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
zozzo72
aktív tag
Élőben látni kell ezt a kijelzőt..
Nem hiszem, hogy gyenge minőségűt pakolnának bele.
-
hardver1985
tag
Majd karácsonykor meg árulják majd féláron.
Megbízhatóságom: 245 pozitív...
-
MC Pite
veterán
Minek néznék, évek óta erősen túlárazottak a Samuk. A41 a cégesem, eMMC-s lassúság 3 pocsék kamerával. A mai napig gyorsabbak az ismerősök 40k alatti (2-3 éves) Redmi telefonjai...
Az meg hogy mai napig szívni kell hogy legyen 4 év után VoLTE (és huszonix támogatott telefon kivételével fail), hogy milyen lefedetséggel rendelkeznek egyébként, és mennyit profitál egy átlaguser telefonnal az 5G-ből...azt inkább hagyjuk is.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Schuler888
senior tag
Mar 6eve is PLS kijelzo volt a telefonjaiban, nem ertem a fennakadast, teljesen szep, nyilvan nem 1st gen fako TFT LCD TN panel van benne
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Fred23
nagyúr
PLS IPS-nek nevezik, írták már mások is. Nagyon nem csúcskategória.
Szokták régebben PLS TFT-nek is nevezni, szerintem leginkább azért, hogy ne az akkoriban IPS paneles iPhone-ok kijelzőjének a szintjét várja senki, még véletlenül sem.Ettől függetlenül lehet, hogy fejlődött valamit az elmúlt 1-2 évben.
[ Szerkesztve ]
-
Jositigris
csendes újonc
Azok a régi szép idők, amikor ennyiért vettem csúcsmobilt...
-
MODERÁTOR
Aki a TFT-n van kiakadva.
A Samsung szerint is TFT, szóval náluk tessék reklamálni.Nem nagyon értek a kijelzőkhöz, csak gondoltam, leírom, mit találtam.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Schuler888
senior tag
Technikai kisokos
"A PLS (Plane to Line Switching) meglehetősen hasonlít az IPS panelekre, olyannyira, hogy ugyanazokkal az előnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek, és van néhány extra előnye. A PLS-t a Samsung gyártja, aki azt állítja, hogy az IPS panelekhez képest a PLS panelek jobb látószöggel rendelkeznek, 10% -kal nő a fényerő, 15% -kal csökken a gyártási költségek, megnő a képminőség, és rugalmas paneleket tesznek lehetővé. A Samsung PLS paneljeiről köztudott, hogy jól tuningolnak olyan monitorokban, mint például a QNIX 2710 . Összességében elmondható, hogy a PLS alapvetően a Samsung IPS-verziója, mivel funkcionalitása (és még neve) is nagyon hasonló.""Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen