- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Már nem azért, de szinte csak jót olvastam róla mindenhol, meg erről a lapos kábel megoldásról is. Ezek után biztos nem kockáztatok be egy 2-3k nál drágább fülest. Nem igazán hiszek benne hogy meg tudnák oldani ezt a problémát.
Ismerősök a 300k telefonjaik töltőjét cserélgetik 6-10 havonta, mert ugyanúgy megtörik
azért az nevetséges, hogy a csúcskategóriában sem képesek egy kis minőséget csempészni.
-
soldner
tag
Köszi!
15 $-ért nem látok ott egy tételt sem. A Piston 3 ára 29.88 USD.
Ami simán veri a hazai árakat is. Itthon 7500-ért kínáják. Persze, hogy eredeti-e, az jó kérdés.Update:
Vagy a Piston 3 Youth-ra gondoltál, ami 15.99-ről van most akciózva?
http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-Piston-3-Youth-Earphone-Headphone-For-Smartphone-p-976609.htmlEredetileg én erre a kivitelre gondoltam:
http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Piston-3-Reddot-Design-Headphones-For-Smartphone-p-971961.html
Amelyik a reddot díjat is elnyerte.Vagy hangzásban nincs különbség?
-
-
-
werszomjas
addikt
itt próbáld
2015-05-30 12:43
The shipment item is under transportation, Item received for processing
2015-05-30 12:43
Direct Link, PostNord Receiving HUB, Item received for processing -
-
-
Most 15 forinttal drágább a dollár, mint amikor én vettem, illetve akkor mintha 15,99-ért adták volna. És a PP sem mindegy, hogy hogy van beállítva. Ha a bankod árfolyamán konvertálják, lehet nyerni 5-10 forintot is dolláronként - ez mondjuk bankfüggő. De nincs jelentősége, mert mint az előbb is írtam, nagyon megéri ennyiért is!
-
-
-
netseft
aktív tag
Az iBuyGou-nál biztosan eredeti, de kicsit drágább.
Az átalakító attól függ, hány jack aljzat van a notebookon. Ha 1 darab, ami fejhallgató és mikrofon is, akkor valószínűleg nincs szükség átalakítóra. Ha 2 darab, ami külön fejhallgató és külön mikrofon, akkor egy ilyen jó hozzá: -
Szerintem a Tinydeal nem forgalmaz hamisítványt (bár én jobban megbízom az Ibuygouban, mégiscsak hivatalos viszonteladók.
)
Notebookhoz semmilyen átalakító nem kell, bár a mikrofon részét nem próbáltam, hogy az is működik-e.(Nyilván nem működne, mert ahogy látom, az én notimba vagy mikrofont dugok vagy fülhallgatót -mármint külön csatlakozóba. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Autós topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Medence topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest