Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

válasz Imy #252 üzenetére

Már nem azért, de szinte csak jót olvastam róla mindenhol, meg erről a lapos kábel megoldásról is. Ezek után biztos nem kockáztatok be egy 2-3k nál drágább fülest. Nem igazán hiszek benne hogy meg tudnák oldani ezt a problémát.

Ismerősök a 300k telefonjaik töltőjét cserélgetik 6-10 havonta, mert ugyanúgy megtörik :)) azért az nevetséges, hogy a csúcskategóriában sem képesek egy kis minőséget csempészni.

• trialboj

őstag

válasz trialboj #197 üzenetére

Ekkor kezdtem el használni 2015-07-30, és a mai napig tartott :(. Pedig tényleg vigyáztam rá amennyire csak lehet, de mégis megtört a jack dugó vége. És nem is biztos hogy a kábel rész, hanem még a kemény gumi vége, mert ha azt mozgatom akkor rendesen megy.

Nem hallgat el teljesen, csak teljesen más hangszínek jönnek át, és elhalkul... ami kissé fura ilyet még nem tapasztaltam.

További negatívum habár ez inkább nálam hiba, a jobb fülemből állandóan kiesett, akármilyen gumimembránnal próbáltam, odáig jutottam hogy raktam rá 1 csipeszt amit a galléromra csíptettem, és ez megtartotta a mikrofon részt, és így ritkábban lazul ki, de így sem volt olyan passzentos mint a bal fülemben.

nem árt ezt tudni mielőtt megrendeled!

kulcs szavak:

xiaomi piston youth , meddig bírja, egy év után elromlott

• trialboj

őstag

Megérkezett BG-ról 17 nap alatt.

Elsőre egész pozitív benyomást tett. Oda is raktam délután dolgozni, (puhuljanak a membránok). Nem igazán voltak nagy elvárásaim, egy alap fülbe akasztható gomb és mikrofon nélküli fülest váltott.

A szobámban hallgatva nem volt rossz, de ahogy kimentem a forgalomba, egyből eltűnt a kellemesebb térhangzás, és-meg-vagy basszus. Teljesen átlagosnak hatott, persze ott nem próbáltam egyiket a másik után.

A fő problémám vele, hogy a jobboldali kiesik a fülemből. Persze biztos az én hibám, a jobb fülem alsó része ahova be kellene akadjon nem olyan "odvas" :)) mint a bal (amiben viszont szépen fekszik.) Továbbá az sem segít, hogy a jobboldalin vannak a gombok amik kissé nehezebbé is teszik, + váltogatásnál simán kimozdítják a fülemből.

Mint említettem eddig fülbeakasztós típust használtam, ami teljes mértékben megfelelt, csak ugye nem voltak rajta gombok, és a hang sem volt elég minőségi, ezért kellett váltanom.
    Ezt viszont elég mélyen kell bedugni a füledbe, ami 2 haver szerint is inkább kellemetlen, persze biztos megszokható idővel, de aki erre érzékeny annak elég nagy gondot jelenthet.

Sajnos hiába cseréltem le a legnagyobbra a gumibetétet, csak kiesik a fülemből bringázás közben, elég egy kicsit hepehupásabb út. Nincs erre valami trükk?

8$-ért semmiképp nem volt rossz vétel, de elsőre inkább negatív mint pozitív benyomást keltett. Remélem ha még kicsit erőltetem, sikerül hozzászoknom, mert a mai kb másfél órás útból többnyire az maradt csak meg, hogy hányszor kellet megálljak, vagy félkézzel ügyeskedjek földes leejtőn, mert kiesett az egyik fülemből, és féltem, hogy ha nem rakom vissza, a másikból is kijön, és átmegyek rajta...

ZTE V9180 RedBull telefonnal tesztelve - szépen működik nincs kompatibilitási probléma

• trialboj

őstag

Üdv,

Már elég rég szenvedek egy rendkívül szutyok fülhallgatóval, és most jött el az idő hogy váltsak.

Egy Piston 3 youth verziót néztem ki BG-ról. Viszont lenne 2+1 kérdésem:

Ez a típusú füles, mennyire tudja kizárni a bringázás közben keletkező menetszelet? Jelenleg régi típusú műanyag fülhallgatóm van, ahol 30 kph felett csak sejtem hogy mit kellene halljak :))

A másik, és talán a fontosabb, pont alattam írták ketten hogy nem megy rendesen, csak ha nyomják a középső gombot?! Ez milyen baromság? Miért nem megy? Kinai ZTE V9180 Redbull telefonon használnám, nem lehet kideríteni hogy működne-e vagy sem? // Nem vagyok a tákolás és toldozgatás híve //

És akkor egy 3. kérdés: A kábelen a gombokat be lehet állítani arra is, hogy a zeneszámokat váltogassa?

Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés