Piacra került a Xiaomi Piston 3

Hirdetés

A Xiaomi Piston 2-t mi is leteszteltük a közelmúltban, jogosan érdemelte ki az ajánlott plecsnit, de a fórumozók körében is nagy népszerűségnek örvend, ez pedig nem véletlen, hiszen egy androidos vezérlőgombokkal megáldott, igényes kialakítású, korrekt hangzású fülhallgató, ami ráadásul nagyon kedvező áron kelleti magát. Néhány hónap elteltével pedig máris megvásárolható az utódmodell, ami több dologban változott az előző szériához képest, de az előd alapvető jó tulajdonságait megtartotta.


[+]

Az eszköz külsejét teljesen újratervezték, fekete színű szálcsiszolt fém jellemzi a Piston 3 burkolatát, a törésgátlóit pedig jóval szélesebb formában alakították ki. Az ergonómia terén is előrelépés látszik, a képek alapján a vetőcsövet enyhén a fül felé fordították a driver-hez képest, ezzel garantálják a pontos illeszkedést és a hosszú távú kényelmet, amit állítólag több mint 100 felhasználó tesztelt a végleges kialakítás előtt.


[+]

A Xiaomi erőbefektetése látszólag nem volt hiábavaló, az új modell kiérdemelte a Red Dot Design Award díjat, ami az egyik legnívósabb elismerés, ha termék design-ról van szó. A Piston 2 legendásan jó ár/érték aránya az új modell esetén is folytatódik, 99 jüanos áron (átszámolva, egyéb költségek nélkül kevesebb, mint 5000 forintért) kerül piacra, ami igencsak csábító ajánlat lehet azok számára, akik egy jobb minőségű headset vásárlása előtt állnak.

Azóta történt

  • Xiaomi Piston 3 - kényelmével nyer

    Ellátogatott hozzánk a Xiaomi Piston 3, ami az utóbbi idők egyik leginkább kedvelt headsetes in-ear fülhallgatójának utóda. Folytatódhat a siker?

Előzmények

  • Xiaomi Redmi 2 - érdemes várni rá

    A Xiaomi új, középkategóriás okostelefonja nem sikerült rosszul, de az igazán átütő sikerhez a jelenlegi memóriájának kétszeresére lenne szüksége.

  • Xiaomi Piston 2 és OnePlus Silver Bullet

    Két feltörekvő kínai gyártó utólagosan megvásárolható, 10 000 forint alatti kiegészítőjét próbáltuk ki, a minőséget illetően pedig nem kellett csalódnunk.

Hirdetés