- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
app és böngészőből nagy hiányosság van.
A gyári böngészőn kívül kb nincs is más max java-s opera, appok terén mondjuk van mindenre 1-2 adott program stream stb de tény hogy nagyobb választhatóság van androidon meg ios-en ehhez képest de akár wp7-en is több az app ahogy lestem a számokat meg arra is több a fejlesztő. -
ADAM1337
nagyúr
Ide írhatok bármit is úgy hogy nem bada fan vagyok, egyből lehurrognának mivel van aki nem lát a badatól előrébb..
(Sok telefonnal összehasonlítottam már a sima wave-et is még a topikba is írtam 1-1 összehasonlításról.)
Pedig elég kitartó vagyok hogy lassan 1 éve meg van a telefon, market kb kihalt az egész nincs fejlesztő rá az a gond, a régi appokat meg alig lehet futtatni 2.0 alatt ami igen csak nagy gáz aki 1.0 v 1.2-ről vált majd át, ezen nem tudom javítanak-e majd a végleges 2.0-ban.
Kamera jó benne az tény meg minőségi az összeszerelés, hangzás zene lejátszás is igenjó.
Én főleg zenét hallgatok rajta napi 2-3 óra mindig meg van, játszani nem szoktam sokat mert kb 15-20 fps-el mennek a játékok (van ami lasabb is) ami igen elrontja a játék élményt vagy be-be rángatnak, inkább egyszerűbb játékokkal szoktam játszani azoknál nem zavaró annyira.
Majd lehet a bada 3-ban jó lesz már az alkalmazások is nem csak a rendszer lesz átlagos sebességű.
Jah net rádiót szoktam hallgatni még, de folyamatosan megáll nem bírja a pufferelést a rendszer.. -
F-ECT$
titán
Inkább a wave1 fórumba nézz át, de 1-2 dologkra megpróbálok válaszolni (1.0 és 1.2 bada):
-smooth: alapvetően az, apróbb akadások előfordulnak
-market: eléggé gyenge, lassan fejlődik (pl 2.0-val megjelent az első voip progi)
-navi: vannak, egyelőre fizetősek (talán jön egy ingyenes is)
-antenna: alapvetően lassan talál jelet, egy kis sw hack után sokat javul
-bt fájlcsere: van
-kamera: jó minőségű, van vaku, a hardveres gomb is pozitív, bár ez utóbbi elég sok embernek mondta be mostanában az unalmast
-böngésző: kritikán aluli (memória elfogyás, 2.0-val javul)
-flash: flash lite van (azaz gyakorlatilag semmit sem tud, 2.0-val javul, de továbbra sem lesz teljes értékű)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Windows 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Trollok komolyan
- Apple asztali gépek
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest