- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dsert
tag
Igen, bármit iirhatsz, de te egy olyan telefonról, rendszerről okoskodsz amit még nem adtak ki, mint ahogy ezt emliitették már előttem is páran.
És az, hogy ki van elvakulva.... szerintem elgondolkozhatnál hogy beiirsz 10 hsz-t egy olyan telefon fórumába amit még életebe nem láttál, csak az elődjét és 10/10 fikázás. Te egy isten vagy, vagy nem tudom, hogy micsoda, de te tudsz valamit. WTF? -
brendoncsopi
tag
Azért az ICS is laggol keményen az összes droidos telón,na meg fél-egy napos üzemidőket produkál.
Egy telefontól azért elvárnám hogy telefonálni lehessen vele és ne merüljön le kénye-kedve szerint csak mert az android mentalitása,h.minden vacak amit soha nem használsz is, fut a háttérben és merül az akku durván.
Na ezt nevezem én optimalizációnak, ha meg játszadozni akarsz,arra nem a telefon való.
De komolyan ilyet kijelenteni és ezzel másokat félrevezetni,hogy laggol a wave 3...inkább nem minősítelek mert bannolnak engem.
Legyél boldog a droiddal és ne használj badát,ha csak sirni tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged