- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalolaci
senior tag
válasz
leslieke #120 üzenetére
Igen, ezen én is csodálkoztam, hogy valamit sikerült megcsinálni. Mivel azt a sort nem találtam, így próbaképp megnyitogattam a többit, míg egyikben belépve megvolt a ttf. formátumú betűtípus. S ezt egyedül találtam meg! Szerintem ha valaki olvassa, jót röhög rajta, de nekem akkor is örömöt jelentett.
-
kalolaci
senior tag
válasz
leslieke #118 üzenetére
Megvan, sikerült a dolog. Érdekes, ugyanaz mindkét telefon: Samsung Wave 3. Ugyanaz a szoftver van rajtuk: XXLA1, és mégis ha megnyitom az stune 1.0.6 programmal, és eljutok addig hogy: __@@bada_applications@@__ akkor a feleségem mobilján nincs meg ez a sor: pb9jjv0z62. Hanem van egy másik, amit megnyitva jutok tovább a Res, majd a Front lépéshez. Itt már látszik, a ttf formátumú betűtípus. Ide behúzva, a Global_Secondary-t, majd lecsatlakoztatva a telefont, simán be lehetett állítani.
-
ADAM1337
nagyúr
Tuti elkezdik a wave3-ra is, mivel más hw van benne ergo lehet lesz modem is.
Bár engem a wave3 hidegen hagy minőségi telefon összerakott jó cucc lehetne, csak az os telibe hányja az egészet kb.
Ha nem számít a lassúsága és a szar optimalizáció mintha egy 600mhz-s msm7227-et használnának droiddal azt az érzést adja olykor olykor. -
Pete55555
addikt
Annyit simán megér, tényleg nicns túlárazva, nem úgy, mint 1-2 gyártó terméke (finnek pl.)
Egy problémám van vele, hogy SGS-től nem/nem sokkal jobb, így nem igazán éri meg váltani, a méreteivel pedig én sem vagyok kibékülve, bár fém ház miatt talán meg lehet bocsátani, hogy kicsit nagy a készülékház a 4"-hoz képest.(#6) Fancy-boy FullHD csak 2magosokon van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged